29 de maig del 2011

XII Memorial A.Domenech Pujol a Vilassar de Mar 2011 cat.Veterans

http://connect.garmin.com/activity/88684282

Repetim aquesta cursa maca i entrenyable (edició 2010) per gaudir-la de ben aprop de casa amb carreteres i ports per on entreno habitualment i que cal saber dosificar venint de la pujadeta d'ahir a Rocacorba.

He arribat amb el meu cotxe  per estar a prop de casa i de passada parlar una mica amb els companys.Ens posem a cua per inscriure'ns i saludar els matiners.
El que no havia pensat era que feia amb les claus del cotxe com tinc posat el mono Segú model  "crono" no tinc butxaques però la dona d'en Javier Lava molt amablement ha estat  l'ajuda que em calia , fins i tot d'altres companys,jeje.Quin tressor que tens Javi.
Amb l'artista J.Lara tot parlant de les properes carreras que venen sobretot la de Manresa que no l'he feta mai i que val la pena fer-la.Em deia que l'any passat a falta de 800 metres per la Meta enganxa la vorera i caiguda(em d'estar concentrats i atens fins passat la línea amb el xip, que això va per tots companys!!!)Al fons en Francesc Garcia ,Pere Riu,i Lluis Andreu.
Veure el perfil Manresa.
Ens posem a la línea de sortida i fem un minut de silenci pel company Xavi Tondo
Sortim neutralitzat fins a la carretera d'Argentona i a la primera rotonda cop de pitu i pals, cosa de veterans,jeje.
Ens situem a dintre del pilot el més aprop dels primers amb en Francesc Catalan, Crhistian Goeere i Joan Casals.Atacs i més atacs, comencem l'inici de Parpers i aguanto el pilot principal menys en Crhistian que el primer port li costa quedant en un segon grupet.
Fem la roca i la carretera de Vallderiolf a ritme i pujant fins a la rotonda de Prades baixem i agafem la carretera de la variant on per cert no hi havia cap mosso i en un descuit en Jordi Codony tenia tres opcions per fer la rotonda:Anava el primer del grup
A:
agafa el primer desvio a la dreta que et porta a la Roca
B:
agafa el segon desvio que et porta a la variant per fer Roca-Factory
C:
agafes el sentit  U , que vol dir mitja volta per on has vingut.

en "Toti " ha agafat la opció C: però els companys l'han retificat,jeje.
Entre la roca - factory i Cardedeu -Llinars molta gent provant-ho una i altre vegada fins que  en Xavi Perez -Adolfo - i un Valencià s'escapen.
Ens apropem a l'inici de Can Bordoi on en Joan Casals es situa primer cedint jo el relleu per poc temps perquè els de darrera anaven bufff.
Aguanto juntament amb en Francesc el port i la baixada per després toca fer el Collet.
Aquí ha passat una cosa decisiva pels 3 escapats que han perduts les opcions de guanya i quedant desqualificats.El motiu han tirat recta direcció Dosrius i havia una senyal pintat al terra per girar a la dreta.Potser el motorista Mosso s'ha equivocat de trayecte.
I algun que altre company també ha fet el mateix.
Reagrupament i tornem amb els atacs, madrigal ho intenta.Arribem a l'últim port Parpers i s'escapen en Jordi Pericas i Alberto Lopez.
Se'ns ha aproximat el cotxe dels àrbitres dient els números dels dorsals en veu alta per tenir-nos controlats / fitxats per donar la conformitat que havíem fet tota la ruta.
!!!que hi ha molt espavilat per la vida!!!
En el transcurs fins a Argentona un company en Jordi Reixach equip "Doctore" em demana aigua, li dic que em queda poc (he sortit amb un de plè i l'altre amb un culet).
Enfilem la recta sortint d'Argentona amb vent de cara i agafem els dos escapats.
Aquí calia posicionar bé agafant la senyal Agell que dóna peu a la baixada final fins a Vilassar.
En Francesc em demana si tinc aigua i li dic que Si (acaba-te-la).
Entre mitj hi ha 2 rotondes.Com que anem en grup les meves possibilitats són nules decideixo donar un cop de mà al company Francesc i situar-me en primera posició (en la jugada ho veu)a falta de pocs metres per agafa la curva a la dreta i esprint massiu.M'he queda't sense gasolina  en la recta que picava cap amunt i que haviem comentat(tota la raó per a ell, es en pujada,jeje)i satisfet perquè ha fet 8 en francesc.
10 dies de competició.
Les classificacions  estan posades aquí


A la carrera de Vilajuïga una fèmina esta entrenant amb nosaltres i que ha repetit a Vilassar més infornació abaix.
Shelley arribant amb el segon grupet ha guanyat a German Vela en el sprint, jope com va la tia.

 OLDS,Shelley 
viu  a Scotts Valley, Califòrnia nascuda el 30/9/1980
ranking Mundial aquí

Shelley es proposa centrar-se en el ciclisme internacional per carretera a la recerca del seu somni olímpic, però té una àmplia gamma de distinció de ciclisme en pista Internacional i Nacional, i les carreres de Critèrium. Ella es també dues vegades Campeona Nacional de Scratch de carrera en pista.
L'objectiu final de Shelley com a ciclista és  competir pel seu país en els Jocs Olímpics de 2012 a Londres.

2 comentaris:

  1. Jordi mi mujer o mejor dicho mi santa, te agradecer el cumplido. Pero no lo digas muy alto que es capaz de llegar con una mochila para guardar a todo el mundo lo que necesite, ja, ja,ja
    Nos vemos este fin de semana

    ResponElimina
  2. Muy buena esta apunte xavi ,jaja
    nos vemos y no olvides
    salut i kms.

    ResponElimina