28 de maig del 2011

PUJADA A ROCACORBA 2011 CATEGORIA VETERANS

http://connect.garmin.com/activity/88537903
He quedat amb en Joan Casals i Francesc Catalan a Cardedeu per traslladar-nos fins a la població de L'estany de Banyoles a fer una pujadeta anomenada Rocacorba.Mentres carreguem les bicis a la furgo he trobat un seient " raro " en la bici de Joan Casals i el punyeteru ha comprat a un dissenyador / constructor com en Manel Lopez l'encàrrec de fer-li un seient amb el motllu d'un specialized Toupe.
amb un gràfic personalitzat li han posat el seu nom amb un varnís i puntura blanca.

per sota tenim els rails de carbono.Una molt bona feina i si algú està interessat a comprar m' ho dieu i facilito el correo electrònic.
Amb un hora de viatje ja estem al lloc , baixem i anem a fer un escalfament sobre la marxa per donar-li més dades al Francesc que no ha vingut mai.

També estrena els nous mitjons de Bicicletes Segú, son molt guapu!!!!!

Aviso als companys que ja estem una mica amunt que em de tornar i fer les inscripcions que tanquen a les 15.30 hores i sortim al cap de 15 minuts.El rètol de El Matamors és un nom  sinístre dona quelcom a dir,jeje.

arribem just de temps i veig poca gent apuntada , cap company del equip Bons Amics i Begues, aiiii demà que tindrem enboscada a Vilassar de Mar,jeje.Molta gent es reserva per la carrera de demà.
En la sortida del pavelló La Draga fem un minut de silenci en record a Xavi Tondo, descansi en Pau.
De bon principi el ritme no ha estat com l'any passat a cop de Pitu, un ritme constant però gens asfixiant.Encarem les primeres rampes amb un intent d'escapada (hi havia en Joan Casals)neutralitzada però a la segona ho prova en Francesc i s'escapa alguns metres.Tot seguit el duo Octavi / Pericas han possat el turbo i com qui no vol la cosa han volat cap amunt.Darrera seu en Mirco - Cubero Galvesport seguit per un regitzell d' unitats com:
Estanga/Prat/Galera/Castro en fila de U.
Jo aguantant com he pogut les cames no anavem,(tenia previst fer uns 48 minuts però he perdut 1 minuts que és molt en aquestes pujades respecte el 2010) fent un petit comité amb en Fede Olmedillas i Jordi Sabaté tots dos categoria 50.Respiració forta, constant i exagerada sense arribar al límit.Potser em cal fer un règim i baixo quilos amb una relació pes/potència acceptable,jeje.
A la (+) o( - ) tercera meitat del port on hi ha un descans amb baixada he anat a roda d'en Jordi i en Fede el tenia uns metres enrera ( abans m'ha preguntat si quedava molt, doncs això pocs kms ).
Queda ara el més fort del port que s'enganxa i que no he trobat el punt per conseguir avançar sino que he pogut fer duet amb en Francesc Catalan.Després en Jordi Codony ens ha atrapat pel darrera i ha posat un punt extra difícil d'anar a roda.Els ànims d'un espectador el director en Amat Artigas també venia a fer pinya juntament amb els corredors Amatstrong Cycling Team
master 30 i sènior m'han animat i apreto les dents, pedals i cul.
classif.
Tot arribant super cansat i content encara que no millori el temps de l'any passat.Demà tenim una cita al poble de Vilassar de Mar .Una carrera on es puja,(2)Parpers,Bordoi,Collet, tot un espectacle,jeje.
Classificació Veterans
9 dies de competició.


FORÇA BARÇA JA SOM CAMPIONS!!!!!


                                                    !!!!!ESPECTACULAR¡¡¡¡¡¡


UN APUNT DE DARRERA HORA EN FRANCESC FA UN CANVI DE PINYO PER DEMÀ ES POSA EL 23-12.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada