7 de maig del 2011

Un Circuit el de Tarragona que predomina els salts, badanes i rotondes i més.

http://connect.garmin.com/activity/83972599
Avui em fet una carrera de Veterans on la participació ha baixat molt degut al disseny del circuit urbà on s'ha complicat més amb la pluja deixan moll el terra.Les caracteristiques eren el salts a cavalls , plataformes elevades en plan tobogan i dos de metàliques juntes que feien trontollà la bici de mala manera.Quin patí fen les corbes aaaaaaaaaaaa! i et donaven l'opció d' escollir o fer-la per la dreta o esquerra(a 2 rotondes) i en una hi havia enganxat al voral uns pivots, ull!!!.
L'experiència es un grau i la gent assenyada com nosaltres ens em calmat seguint la roda del davant per no perde-la :)
He estat a punt de no sortir i per allà passava en Narvaez que m' ha dit " Tomatelo como un entreno si ves que es peligroso das 3 vueltas i paras ".Sàvies paraules que m'han fet posar-me a la línea de sortida amb un lleuguer plogim.
Lo millor es l'arribada ja que estava de lo més protegida sense cap perill i la resta a l'inrevés. La foto feta al final de la carrera.
El circuit no s'emblava que medís els 3,8 kms que deien des de la pàgina www.Ciclisme.cat.Se surt a ritme i ja es produeixen els primers atacs mentre jo estava a cua del pilot.A mesura que avançaven les voltes el terra millorava i a 3 voltes ha tornat a fer un plogim , uf amb precaució amb les corbes.El company d'equip Francesc Catalan ha fotut un pal emportant-se a dos ciclistes i davant d'ell hi havia un company de Rcb Motor Begues, més el que tenia al costat no estava en posició de donar relleus.Les apretades a l'ùltima volta han fet neutralitza l'escapada a tan sols pocs metres de línea d'arribada.Una pena però l'intent ha estat valent company!!.Arribada de tot el pilot a l'esprint.
Les dificultats han estat una corba a l'esquerra a l' inici de sortida en forma de L, estreta i malparida en  menys d'un carril(dibuix sortida en N-340 fins primera rotonda N.340).Tothom enganxat a roda saltant tapes clavegarem i tarimes sobre-elevades.
Una part de la volta o circuit entrava per un carrer comercial i a un sol carril amb un vent de cara(dibuix = rotonda N-340 fins rotonda A2).Ens trobem dos mini-rotondes sempre per l'esquerra, no et deixaven l'altre opció.
Un tram recte amb dos rotondes més , aquí tens opció d'escollir, ufffff.Al final d'això curba a la dreta i cara amunt amb els saltironets de cavall i una doble plataforma metalica, tilin!!! a la bici.
Al final d'això una ziga zaga o curba esquerra per dreta i línea de Meta.
El canvi de posició(Rotor) del plat gran en el número 3 posat ara el 4 ha tingut algun benefici no he quedat tant endarrerit del pilot,jeje.
Carrera acabada sense caiguda ha estat lo millor!!!! per corre per primera vegada aquest circuit ha estat tot un èxit.
amb el company Luis Cubero
i amb el Tomas Martins que corria després de nosaltres en cat.Cadets, ell es de Cardedeu i haviem coincidit amb les sortides.Té molt bona planta ciclista i apunta molt amunt fent la setmana passada una escapada / atac en el circuit de Balserany "kaka" segons ell,jeje.


a l'espera de rebre les classificacions que les penjaré aquí. Per fí estan posades son les 7.35 minuts de la tarda.
Tam xip i encara no les tenim ?????
posició 18 jordi Riu
posició 29 Francesc Catalan
S'aproximent curses molt guapes!!!!ja era hora.


6 dies de competició


el pilot de cadets deixa marge per què un cop passat la banda sonora s'activi el xip.

2 comentaris:

  1. eii jordi, boon article!! al final avui ha resultat una cursa molt dura fins la setena volta, en la que s'ha escapat un company de la nicky's, i a partir d'alehores ha sigut força tranquila, ja que cap equip ha intentat neutralitzar. finalment victoria del escapat de la nicky's (paco), i jo 18è al sprin, que ha sigut una mica agressiu... per si t'ineterssa, properament estarà penjat a la web www.ciclismociclistas.com el vidio i fotos de la cursa. salud! ns veiem!

    ResponElimina
  2. Tomas felicitats per la victoria d'equip, esteu sempre allà donant guerra, i gràcies per la l'informació.salut i kms.

    ResponElimina