8 de maig del 2011

Entreno el punt 4 de Rotor

http://connect.garmin.com/activity/84199700
En un principi la sortida programada era amb el Club Bicicletes Segú però a les 7.30 h del matí era díficil arribar-hi amb la burra estava tot xop a la carretera i amb algun nuvolot pel mitg.L´altre opció fer la ruta que feien el club Ciclista Granollers que pujava a la pedra Llarga per Santa Coloma de Farners i que sortien a les 7.30h en direcció a Llinars del Vallés i que tindria un company que hi anava en Joan Casals.
He sortit de casa a les 8 del matí i en el trajecte cap a Sant Coloma no me'ls he trobat.Potser tots estaven fent la Gran Cita de l'any la terra de Remences per si de cas he preguntat al ùnic grup de companys que me trobat a la pujada.
 em diuen que no han vist passa a ningú , segú, segú com a equip Segú.Els hauré deixat enrera.
i jo que estava convençut que anava tard.
Doncs l' entreno que he fet avui després de tenir colocat el  Rotor en posició 4 en el plat Gran, l'he posat durant tota la pujada un 53 - 19 fins a Sant Hilari Sacalm.Ha costat però l'objectiu = aconseguit amb alguna ziga-zaga o esssse i aixecat del seient.
He parat a fer una barreta i un cafè en un bar ubicat a la rotonda del mateix poble.Aprofitant la parada faig una trucada de mòvil al sr.Joan Casals  però no hi era.Tinc 2 hipòtesis o no ha sortit amb el club o estava pujant la pedra Llarga.
Sense senyals de vida he tirat cap avall però en l'encreuament de la variant he tingut que fer un stop.Hi han eleccions i es nota, jeje. 


107 dies d'entrenament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada