11 de maig del 2011

La crònica del guanyador de Terres de Remences ( marxa 95 kms ) RAUL GALVANY


En Jordi riu felicita al company del Club Ciclista Cardedeu " Raul " per la seva victoria i cal pendra nota de la tàctica a fer per guanyar-la.
Aquí teniu l'anàlisis del company "Galvany "

Amic Pop!


T’explico una mica...

Ens vàrem col·locar força endarrera en la cua de remences amb el Jonny i el Jose. En Salva i l’Scorpî segurament van veure un parell de tetes ben posades i es van perdre... Calculo que vàrem passar per la línia de sortida amb uns 3 minuts de retard. L’objectiu era acabar la cursa amb dignitat.
Amb en jonny vàrem anar remuntant posicions en els primers Km’s de la marxa, fins que en una embossada on s’estreny la carretera vaig perdre al Jonny (jo em vaig colar per un caminet de la dreta).
A pocs KM’s de començar el 1r port (Capsacosta), em vaig trobar la gran roda del Joan Bosch però vaig seguir avançant. Vaig començar a pujar el primer port a un ritme constant, però sense apretar a tope per no fondre’m. A uns 2Km de coronar em vaig trobar al Manel López i el Rafa Cerezuela.
En la baixada, per no perdre la roda d’un grup d’unes 15 persones em vaig menjar un “XUPÓN” de Power Bar. Vaig fer una baixada còmode i després em vaig posar a roda del grup.
La sorpresa és que a 10Km de Ripoll varem enganxar al grup capdavanter. Vaig parlar amb Cris, amb el Pipiolo, i amb el Sr Musculador Alier.
Vaig començar a pujar el 2n port molt còmode (Coll de Canes), amb el grup del davant, però quan van començar les hostilitats per part del senyor Albert Bañeres, vaig patir bastant i em vaig limitar a perdre el mínim de temps en la pujada. En aquest segon port vaig veure el Miquel del Cicles que pujava sense cadena, i el Sr Pipiolo i l’Uri q anaven molt bé. La part de dalt del segon port sembla plana però fa mal a les cames...
En la baixada, necessitava tralla i el meu compact anava a 1000 per hora. Baixada ràpida però sense arriscar ( ja tinc família jejeje)
Nova sorpresa: En el plà, rodem un parell de KM’s en un grup i tornem a pillar als del davant. Es va ràpid i còmode. Com mola,... un tio de 80Kg rodant amb uns tios que tenen pinta de passar gana, o que han tornat de Kenia o Etiòpia després de passar-se 2 anys menjant formigues.
En el Desviament entre la curta i la llarga: no hi ha dubte!! La Curta A la esquerra!! Ens quedem uns 10 o 12 tios que comencen a tirar a fondo. Els caminets estrets semblen perillosos i era arriscat adelantar. En les primeres corbes, un del davant marxa a collir NAPS al mig del camp. Ale !! Que tinguis bona collita!! Intenta escapar-se un tio i tots a fondo al darrera !! collons!! Han vist alguna tia en pilotes que jo no he vist? S’escapa l’Albert Banyeres i fa forat, ens treu entre 25 i 50 metres i ningú va a buscar-lo amb seriositat. Sortim dels caminets i entrem en la carretera. GAS A LA BURRA !! Cuidadín que sale el topo Rojo a la carga!! Tots els pingüins xupant roda. Arribo a la última corba amb tota la traca, i em quedo més clavat que en Jonny mirant una peli porno.
Al final passo per meta el 5è, 6è, 8è,... la veritat és que no ho se. Ni idea de que havia guanyat per temps (em vaig enterar dilluns). Si que vaig tenir el luxe de ser el primer en entrar al pavelló i demanar-me una clara.
On estaven els topos Verdes? Només vaig veure passar a l’uri per l’arribada.
M’han dit que els Mossos d’esquadra van apalliçar al Pipiolo en la baixada de Bracons després de cridar “ALA MADRID !!”. Em vaig repassar al Sr Alier treien't-li 1hora!
Scorpî, ¿se te gastaron las pilas del faro?
Girbau, no hi havia control antidòping, sinó desqualifiquen als 1500 de la curta i quedo SOL en la classificació.
Salut i Força Barça!

Raul

5 comentaris:

  1. Hola amics,
    Una mica desevut ja que vaig guanyar el recorregut curt amb total claretat després d'escapar-me a falta de més d'un km. Una altre vegade els temps dels xips an decidit una calificació.
    Qui va guanyar el 2009 la ññarga? El David Alier entrant primer o el Sergi Sales entrant tercer??
    Doncs aixó, crec que el temps de la sortida tindria que ser el mateix per tothom.

    ResponElimina
  2. Amic celrogent, esto es una marxa cicloturista, aunque a todo gas.

    Lo que debe haber por los euros que se pagan es una buena butifarra arriba en Bracons, y al final en Sant Esteve una buena paella campera.

    Y lo que deben eliminar es que me regalen otro bote amarillo.

    ResponElimina
  3. Por cierto Raul, no me llevé los faros pués sabía que llegaría un poco antes de la caida del sol.
    Dos amaneceres en Sant Esteve ya lo tengo superado. ¿ES QUE NO SABES QUE ENTRENO CON LOS FIERAS DEL SÁBADO?
    A las 22 horas, allá por Can Toni Gros me daba un poco de miedo, asi que ahora aprieto.

    ResponElimina
  4. hola companys si que tens memoria celrogent amb el david. Si penso que en aquest cas la marxa té la seva normativa i es l'unica que ho fa.Per corre ja tenim les nostres de challenge i master deixem que disfrutin els globeros.Gaudir i passar-ho bé en bona companyia i sense presses que si els de davant apretesin una mica els que venen per darrera no tindrien temps de guanyar:)
    Scorpi
    lo mejor la comida y los sorteos que por lo que pagamos aun nos deben dinero.Esto es un negocio para ellos y para mi no.No voy.
    salut i kms.

    ResponElimina
  5. Quin poc nivell hi havia a la marxa curta, que guanyes el Gordo del Sr. Raul Galbany.

    ResponElimina