21 de maig del 2011

Gran Premi Vilajuïga edició 2011

http://connect.garmin.com/activity/87050538
Havia quedat amb el company d'equip en Christian Goeree a Llinars del Valles a les 12 del matí d'un dissabte 21 de Maig del 2011.Amb la panxa plena d'espagettis em  posat rumb a Vilajuïga per l'autopista però l'informació d'un planell anunciant una retenció de 7 kms per culpa d'un cotxe incendiat ens ha obligat a sortir i anar per la N-II .Teniem temps de sobres corriem a les 3 de la tarda.
A les 2 ja haviem arribat i em parat al poble per orientar-nos tot preguntat fent un cafè d'un 1euros i que bó que era,jeje.
L'altre company en Francesc Catalan que ha vingut després de nosaltres perquè tenia els seu motius, quins?
doncs reconeixa el circuit en la pujada a Sant Pere de Rodes tot fent la tàctica de pujar amb cotxe i saber a quins punts eren conflictius, només pendents i zona de descans,jeje.I també posar-se damunt de la bici i fer la baixada(aquí li donc la raó que era molt important fer-la tenies uns segons preciosos d'avantatge respecte als teus rivals en aquell moments).

El lloc de les inscripcions era al pabelló que quedava una mica lluny de la plaça del ajuntament al centre mateix del poble.

I repetim amb la trobada d'Alfons Sanchez que li está agradant això de les carreras en línea o ruta.
I ha tingut premi ha quedat 3 de la seva categoria de Master 60 !!!!!Felicitats¡¡¡¡


Un company en Francesc Tobias tot petant la xerrada amb el producte Q-rings de Rotor que té instal-lat en la seva bici.

Grup super-record i les bieles també amb uns tubulars inflat a 10 bars(Vittoria ), per la pujada a Rocacorba m'ha dit a 14 bars, una passada,jeje.

aquesta es la sortida tant per Veterans com a Master 30/seniors , es feia  la sortida neutralitzada sense l'estora del xip.Un cop de Pitu d'en Moradell i al cap de pocs segons ja comença els atacs.
De bon principi s'han escapat un grupet que els manteniem amb la vista i que em neutralitzat bastants kms més  endins.Al pas de la volta kms 30 tornem a Vilajuiga però ens desviem per fer direcció Llança.Aquí hi havia un petit desnivell que no s'ha trencat i enfilem i entrem a Llança on fins aquí la mitja era de  41 kms/h.Anem en fila india amb les corbes al  damunt -ziga/zaga- arribem a peu del Port de la Selva.
Tot aquest esforç amb l'ajuda i  treball d'en Joan Casals que savia el recorregut tirant per posar en xafata al guanyador de la carrera en Jordi Pericas.Podia no haber vingut però gràcies a en Joan que ha anat a buscar-lo des de Vidreres(lloc on ha deixat el camió d'en Pericas"-treballava-")inclós la bici  i portar-lo fins a Vilajuïga per després tornar-lo al mateix punt.Enhorabona!!!
Entrem a mà dreta a la urbantizació al 15% de desnivell i que era molt important la situació dintre del pilot perquè aquest metres guanyats al capdavant posa-li 100 metres feien que mantinguis o treguis metres per davant en la pujada respecte als altres companys.
He sortit de la corba bastant enrera i he anat pujant fins a estancar-me amb el meu ritme al costat de Benito Lopez equip Mengual i que em fet algun relleu fins al cim, per després ha vingut pel darrera en Diego Maya que haviem superat i ha imposat un ritme de baixador difícil de seguir traçant les corbes fins al punt que no he pogut enllaça amb en Benito.
Aquest metres de distància i la falta de referencies han estat clau per perdre posicions.
Content i fins la propera a Rocacorba.
8 dies de competició.



Abans de marxa cap a casa ens em quedat a veure els master 30/senior.
un parell de videos per a ells que també teniem a en David Alier allà ficat dintre del pilot.



5 comentaris:

  1. Felicidades Jordi hiciste muy buen puesto

    ResponElimina
  2. Gracias Toni pero te mereces una mejor para ti por tu vuelta a las carreras y tambien por el buen puesto que hiciste que si comparamos los tiempos(veteranos)corriste muy rapido.
    Felicidades Toni.

    ResponElimina
  3. Pel vídeo penjat, veig que em vas veure, oi???? ja ja ja.....

    Bona cursa company....però la pròxima vegada que puji el port aquell m'estimo mes fer-ho de passeig per poder disfrutar de les vistes.......

    ResponElimina
  4. Mi mas sincera enhorabuena Jordi por la carrera de Vilajuïga, estas a un paso de ganar un dia una de ellas, estoy seguro.

    ResponElimina
  5. Beni si de reull les vistes eren bones però el cap estava en seguir la roda del davant i el retrovisor posat,jeje.
    Gracias Enrique estamos por colocarnos bien , uf la victoria es para los superveteranos los veterman.
    salut i kms.

    ResponElimina