22 de maig del 2011

Fos

http://connect.garmin.com/activity/87225502
Volia una sortida tranquila per estirar una mica les cames però al rebre un missatge des del Facebook del club ciclista Calderí proposant una ruta que passava aprop de casa, he dit O.K.
CALDES -GRANOLLERS- CARDEDEU- LLINARS- ST.CELONI- HOSTALRIC- MASSANES- CALDES DE MALAVELLA- LLAGOSTERA- TOSSA DE MAR- ( SEGELLAR)- LLORET DE MAR- BLAN ES- MALGRAT DE MAR- CALELLA- ST. POL- CANET DE MAR- ARENYS DE MAR- MATARO- ARGENTONA- COLLADA DE PARPERS- LA ROCA- LES FRANQUESES- LA VALL- -CALDES.No cal fer-ho tot però un tros d'acord.
Els calderins sortien a les 7.30 hores del club en direcció cap a Llinars del Valles,calculo uns 45 minuts i allà estava mes o menys sobre les(8.30h) fem també la ruta i anant tirant perquè m'atrapin.Avui portava  les cames fluixes i amb aquest entreno les preparo per els dos dies consecutius del proper cap de setmana(Banyoles i Vilassar).

com que tenia gana he parat al poble de Caldes de Malavella aprop de la carretera i he demanat un triangle de cabell d'àngel i una coca cola 1.85 euros però no recomano aquesta botiga perquè del contingut anomenat cabell no hi havia quasi res en dos mossegades ja estava enllestit , ara bé de pasta de full la que volguis.Un nus al estómac.
Vaig fent quilòmetres i miro enrera i res de res que no venen els calderins.Arribo a la Llagostera pujo el Alt de Sant Grau continuo fins a Tossa de Mar.


http://www.cancarbo.es/ca/la-botiga.html
Pastisseria i Cafeteria
Plaça Lluís Companys, 4
17310 Lloret de Mar (Girona)
Telf. 972 371 575

Ara si que he menjat un bona peça de cabell d' angel en aquesta botiga + una coca cola


el gruix es bó i tot plegat per 2 euros


A blanes un sopòsit venedor amb la bici amb el seu seient acolxat venen maduixes que ja es temporada.
un company " pajaraku " que diu " oju " i quants bitxos rodant per la carretera,jaja.
115 dies d'entrenament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada