6 de desembre del 2010

POSANT EN PRACTICA EL METODE POPRIU

Sortida la d'avui amb l' equipatge de tenir instal-lat el plat gran model rotor i el plat mitja normal no sense abans tenir una mica de feina pujant el desviador i sincronitzant el canvi.
També comencem a aplicar-nos el mètode d'entrenament d'en popriu fins a punt que només he aconseguit uns temps de 3.15.00 hores fins que ha caigut la mini barreta emule bar, ja no podia més.


ara ser la diferencia que hi ha en portar el rotor o no perque he fet la comparació.He sortit a fer una entrenament on trobar-me una zona planera dirrecció a Sant Coloma Farners i amb alguna pujada curta posant el plat mitjà. El resultat ha estat increible en el sentit que amb rotor t'acostumes a fer el pedaleix com si  portessis una reductora llarga fent com si avançar mes terreny fós més fàcil i en canvi amb el plat mitjà lo primer que he pensat " he punxat " no, es com si em costés més , menys efectivitat tal com si el pneumàtic estigués desinflat o el terreny fora de fang (fent btt amb roda grossa).Amb aquesta diferència he portat el plat rotor el màxim possible .


per aquí ha he fet mitja volta i a la tornada he vist al company "Beni " en el sector on els caçadors de bolets hi fan estada quant toca.

com que bufava el vent des de Hostalric  he portat el rotor posat i m'ha costat mantenir-lo amb unes quantes parades tècnica (3) per culpa de la tanca perquè vaig canviar-me el seient per un de més comode(seient San Marco) regulant l'alçada i per això al apretar-lo ho vaig fer a ull.Per la propera vegada tinc la clau dinamomètrica que farà el seu paper de no emprenyar-me més.
Temps de 3.47.00 hores distància de 100 kms, velocitat mitja de 26 kms/h, consum de 2 bidons i un mini emule bar,pulsacions mitjes de 129 p, despesa 2650 kilocalories.
14 dies d'entrenament.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada