22 de juny del 2010

Las propietats beneficiosas dels "flavonoides" del cacao y també dels " pastelitos del dia "





Es un ingredient indispensable el cacau per la  recuperació, però segons la nutricionista Cristina Bailey, la nova recerca demostra que pot ajudar a entrenar més dur també. Hem sabut durant algun  temps que la llet de xocolata amb la combinació d'antioxidants, proteïnes i hidrats de carboni el converteix en  un gran beguda de recuperació. Però ara sembla que la xocolata - o millor dit els "flavanoides" del cacau,  consumit abans de l'exercici pot millorar el rendiment també. Investigadors d'Austràlia han descobert que el consum d'una beguda de cacau ric en flavonoides, poden ajudar a disminuir la pressió arterial, augmentar el flux sanguini als músculs i disminuir les exigències sobre el cor durant l'exercici. En l'estudi dut a terme a la Universitat d'Austràlia del Sud i publicat al British Journal of Nutrition, els investigadors van reclutar a 21 persones amb sobrepès, persones de mitjana edat i dividir-los en dos grups. El primer grup consumeix una beguda de cacau ric en flavanols que conté 701mg flavanols, mentre que el segon va beure una beguda flavanols baix en cacau.

Dues hores més tard, els participants es pugen a una bicicleta durant 10 minuts a 75 per cent de la seva freqüència cardíaca màxima. Els resultats van mostrar que, si bé no hi va haver diferències en la pressió arterial abans de l'exercici, hi va haver una diferència significativa després. De fet, l'augment de la pressió arterial diastòlica va ser de 68 per cent menor en el grup d'alt flavanols, mentre que la pressió arterial mitjana va ser de 14 per cent. Els investigadors van dir que les troballes suggereixen que el consum de begudes de cacau ric en flavanols podria permetre la més segura i eficient rendiment en l'exercici, posant menys èmfasi en el sistema cardiovascular. Una anàlisi recent de 10 estudis, publicat a l'American Journal of Hypertension, va confirmar la pressió arterial, la reducció de les propietats del cacau - . Menjar menys de la meitat d'una onze(28 grams) de xocolata negra al dia - només al voltant de 30 calories - es va associar amb una disminució de la pressió sanguínia sense guany de pes o altres efectes adversos, segons un estudi realitzat el 2007 i publicat al Journal of American .

Però el cacau conté una sèrie de nutrients que poden beneficiar el seu rendiment, incloent vitamines del complex B, calci i magnesi, aminoàcids i un nombre d'altres antioxidants. El Cacau també conté cafeïna, que és coneguda per millorar el rendiment de ciclisme - en part a causa d'una estimulació de la mobilització d'àcids grassos. La investigació ha demostrat que la cafeïna disminueix la percepció de l'esforç i la fatiga també, tant per als esforços de resistència i esprints. En general, una beguda de xocolata calenta conté al voltant de 10 mg de cafeïna, mentre que una barra de xocolata amb llet (50 g) conté uns 40 mg. Si bé queda molt per tant com el de 100 mg al cafè del matí. Encara que això és menys farmacològicament actiu, l'alt contingut li dóna un efecte equivalent al de la cafeïna.

Perquè els beneficis siguin més notables, escolliu la xocolata amb un alt nivell de cacau - xocolata fosc buscar els sòlids que conté almenys el 70 per cent de cacau. Els beneficis del cacau Si menja el tipus correcte de cacau en quantitats acuradament mesures hi ha una gran oferta de salut i recuperació de beneficis a la seva ingestió. ¿alguns beneficis reals? Millora de la producció d'energia: El cacau és ric en vitamines del grup B, que es necessiten per a una varietat de processos metabòlics, incloent la producció de energia. Os i la salut de les articulacions: També és una gran font de minerals de coure, calci, magnesi i zinc, tots els quals tenen un paper en el suport a la salut de l'os, cartílag i la producció de col lagen.

La recuperació muscular i el dolor: A més dels flavonoides, el cacau conté les vitamines antioxidants C i E potents per combatre el dany dels radicals lliures, que poden contribuir tant a la inflamació i el dolor muscular. Immune de suport: Durant l'exercici de resistència o de formació contínua pesats, el seu sistema immune es pot suprimir, fent-lo més vulnerable a les infeccions. Els flavonoides, vitamines C, E i el zinc ajuden a donar suport a la funció immune saludable. Creixement i la reparació del múscul: El cacau conté diversos aminoàcids (incloent la leucina), que se sap que són essencials per a l'esforç físic de les activitats atlètiques . Els aminoàcids són necessaris per al creixement muscular i la reparació.

Si mengem amb moderació i escollint la porció adequada amb els pastissets "dia" de xocolate tindrem un rendiment major donant pedaladas.



Salut

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada