20 d’abril del 2010

NUTRICIÓ: LA BEGUDA FETA A CASA PER A FER ESPORT.

El Dr. Kevin reconegut a nivell mundial diu:
Si tens pocs diners, vostè pot fer la seva pròpia beguda esportiva amb uns pocs ingredients. Les begudes esportives són una manera eficaç de mantenir-se hidratat i alimentat.En l'Esport el nutricionista Dr. Kevin  ens explica com obtenir el millor. L'ús d'una beguda esportiva ens fatiga menys i millora el rendiment. Però, com ho fa? Durant l'exercici perllongat, la fatiga o la capacitat de mantenir una intensitat de conjunt es produeix quant la glucosa en la sang (o sucre en la sang) cau. En els estudis, es van mostrar una disminució de sucre en la sang. Beure una beguda esportiva va retardar la disminució de sucre en la sang, pel quant va retardà la fatiga - però per què és el sucre en la sang és tan important?
El sucre és el principal combustible per al cervell i el cos protegeix al cervell costi el que costi, pel que una falta d'ella et fa ser més lent.

En condicions de molta calor, les pèrdues de més de 2% del pes corporal en el líquid pot afeblir el rendiment, pel que ha d'assegurar-se que canviï això. Quan fas exercici sense ingesta de líquids a la seva temperatura normal s'augmentarà i es cansarà. Quan vostè pren el líquid en la seva temperatura seguirà augmentant, però no tan ràpid si no beus el líquid. Per tant, vostè pot retardar el punt quant es produïx la fatiga.
Així, en resum, en els esports retardar la fatiga amb begudes i augmentar el rendiment mitjançant la prevenció d'una caiguda de sucre en la sang i reduir al mínim els efectes de la deshidratació.
Ingredients clau:
Quins són els ingredients que fan això? Simplement sucre, la sal i l'aigua. El sucre evita que una disminució del rendiment causada per una caiguda de sucre en la sang, el líquid ajuda a evitar la deshidratació, i la sal ajuda a absorbir i retenir el líquid. Realitzant la seva pròpia begudes esportives li estalviarà una fortuna i hi ha dues formes principals per a lluitar contra això. Aquests es fabrica amb un 1 litre de beguda esportiva. La primera consisteix a prendre 60-80g de sucre de taula, afegint la meitat d'una cullerada de sal de taula, i emplenat amb aigua. Si s'agrega menys de 60 g de sucre podria no ser suficient per a evitar la caiguda de la glucosa en la sang. Si agrega més de 80 grams de sucre de taula vostè començarà a alentir l'absorció de líquids. Això significa que el líquid triga més a arribar on ha de ser - la sang i els músculs - i no serà tan eficaç en la deshidratació. Más de 80 grams de sucre de taula també augmenta el risc de problemes estomacales, sobretot si està executant poc havent dinat.
Ús de sucre de la fruita:
Una segona opció és usar suc de fruita. Una vegada més s'assumeix que li estan fent 1L de beguda esportiva afegir 400-600ml de suc de fruita a una ampolla de 1 litre i diluir amb aigua, agregar mitjana cullada de sal de taula. L'avantatge d'aquest mètode és el tipus de sucres que es troben en el suc de la fruita - principalment glucosa i fructosa - que són la barreja més fàcilment absorbit dels sucres. Això conduirà a més del sucre s'usa com combustible, una major absorció de líquids i donar un millor rendiment en comparació d'una beguda de sol de glucosa .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada