9 de març del 2010

LES MEVES PREFERÈNCIES EN ELS INGREDIENTS DE LA SUPER GALETA ENERGÈTICA

Doncs afegint alguna dada més de com fer la super galeta.
1.Escalfa el forn 15 a 20 minuts i els graus que hi poso depent ja que per a mi m'agrada que sigui la barreta cruixent. 25 minunts a 200 º de cocció (jo tinc un forn bastant antic i cal mira un cop està a dintre un tó marró fosc)

2.La paella calenta afegim els 100 grams de mantega, 60 grams de sucre "blanc" (perquè blanc, per poder veure amb més claredat quant està al forn com comença amb un tó marró clar per tornar-se marró fosc).
dues cullarades soperes de mel crua, tots els 3 ingredients fem "remena,remena" fins que quedi en forma de lìquit.

3.Retirem la paella del foc i afegim els 225 grams de flocs de civada, "remena,remena" més els 50 grams de nous trossejats en petits bossins, més un plàtan trallat amb rodanxes i en petis daus i uns grams de sal.

4.Posem en un safata de vidre tota la massa a sobre i aprentant la massa amb una forquilla perque quedi consistent.I ja està llest , directe al forn




Els resultats




tenim una bossa per posar-hi les porcions


A més aprop

ho posem en una bossa i a la nevera per anar menjant, nyam,nyam. El pes de la bossa son 400 grams

El meu toc personal es posar una fina capa de mermelada a sobre i superposar varies capes en la composició de les barretes

Avui buscant el lìmit i mirant si apareixia el l'home del mall fent corrons de 3.01.00 hores distància de 100 kms, 948 k, consum de 2 bidons, una barreta proteína, i una super galeta.
Tot amb la ajuda del model "Calf Pro"



69 dies d'entrenament

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada