3 de març del 2014

Cronica del VIII Gran premi inauguracion de veteranos 2014

Comienza la temporada de la Xallenge en el Poligono Industrial Vilabrareix(Girona).Salgo de casa e ir con tiempo suficiente ya que es la inauguración del calendario ciclista master de veteranos en Cataluña. Una zona industrial donde la actividad pierde su valor en un domingo. Me paro en la única tienda de productos ecologicos que esta abierta. Los bares que he visto cerrados. Dos. Entro en la tienda y me atiende una chica.Pregunto por el restaurante Bar Marcos.Hace poco que han abierto y me indica a través de su ordenador.Programa Google maps.Intro la ubicación.Cojo referencias y le doy mil gracias.Me aproximo a la zona.No encuentro el sitio.Otra pregunta a un vecino.Y me dice: dos calles arriba y a la derecha.Uf. 
Dentro del bar en la zona del restaurante todo esta montado.Narvaez hace de director de entregas de xips,dorsales,y demás dudas que hay entre nosotros.Seguidamente la mesa de los arbitros.Pago 12 euros. Los pre-inscritos en web son 10 euros. Hay novedades como la sustitución del xip viejo 2013 por el nuevo 2014. Aqui no hay problema pero los que no lo han traido se le asigna uno de alquiler. Hay control de firmas para este menester.
Esta temporada corro con el equipo Club Ciclista Olot y tengo como compañeros a Francesc Fernandez y Santi Sala. Ha faltado Toti.
Circuito de 1400 metros para hacer  40 vueltas. Meta volante en la vuelta 20.Total de 56 km segun mi Garmin.114 corredores en la linea de salida. Con una velocidad media de 41,8 km/h.
Os dejo con mi video en que sale el discurso del Sr.Moradell y posterior vuelta de reconocimiento. Como la F1.La vuelta era casi de carrera.Nos situamos y libre alvedrio con el gas. He mezclado algunas situaciones de los corredores en diferentes tramos.No pongo el video entero porque seria aburrido.Solo la 1ª y las  3 ultimas vueltas donde habra nervios, frenazos, palabras ,roces, codos, caricias, finura en las trazadas osea lo que se cuece en la cocina del peloton.
Las primeras 20 vueltas no he olido la cabeza del peloton. La gente va con garra, defiende su posición y lucha en forma de bucle por las primeras posiciones.Subo y bajo, tic-tac queda una vuelta menos. Go Pro Veteranos.

Clasificaciones:
http://www.ciclisme.cat/clasificaciones/Classificacio_VIII_Inaguracio_Veterans.pdf

9 comentaris:

  1. Per la pròxima vagada si et pot servir, com que les inscripcions era en un bar, en el google dies abans he buscat el bar aquest i a sortit el telefon d'ells, els hi he demanat la direcció i la he posat al GPS. i no he tingut cap problema per arriba aquest polígon, es veritat que a vagades es una mica lios arriba segons quin lloc, però al final tothom arriba, tard però arriba..

    Bona cursa la que as fet, també era la primera del any i sempre es una mica interrogant, per que no se sap com estem i tampoc els altres, però deunido com escorria per a ser completament plana i numero-sa, en les imatges es veu molta gent en el pas per a meta.

    Fins la pròxima que tot just comença la temporada i cada cursa pot canvià molt.

    Salud.

    ResponElimina
  2. M'ha encantat aquest vídeo, en feia mes por mira el vídeo que durant la cursa, aquí si que es veu els perills que tenim, en hora bona per el vídeo, i a mes molt bona informació de com es viu la cursa des de dins per els que no la coneixen o inclús per nosaltres mateixos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies josep ja ho faré per la propera vegada. El video agafat d'una altre perspectiva es interesant i educatiu.Salutacions

      Elimina
  3. Magnífic. M'ha encantat veure la cursa des d'un altre punt de vista.
    Certament és una llàstima que una inauguració de calendari tingui lloc en un indret desèrtic amb lo meravellosa que és la meva ciutat de Girona.
    Sóc conscient que organitzar una cursa en un pol.ligon o entre carrerons de girona requereix molt menys infrastuctura i per tant, pressupost.
    Crec que els corredors també hauríeu de demanar que els circuits fossin més urbans.
    Així promocionariem molt més l'esport!!!
    Però les coses no sempre són possibles i el que sí és important és que la gent comparteixi els seus vídeos, les seves fotos i les seves experiències!!!
    Gràcies Jordi.
    Montse Giró Pagès

    ResponElimina
  4. Jordi !!! Quin crack estás fet. Magnific video en directe de com es viu una cursa.
    Amb el teu permís el compartei-x'ho que tots vegin quina feina tan maca has fet.

    Una abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gerard tot sigui per dona a coneixer el sufriment i patiment que es passa. Salutacions company

      Elimina
  5. Gràcies Montse pel teu suport i les teves fotos.Tots junts farem gran aquesta familia i esport que es el ciclisme.Un dels valors que em de tenir en compte es la seguretat en circuit i en el sector urbà es complicat fer-ho. A favor estaria que hi hauria més public i ens donaria més ganes de corre més, je. Salutacions

    ResponElimina
  6. Muy guapo el video, que chulo! sale mi ataque a la desesperada, porque sabia que no me iba a comer una rosca al sprint

    ResponElimina
  7. toni no te preocupes algun dia sonara la flauta, jeje

    ResponElimina