El divendres 13 de Decembre la UNIO CICLISTA LES FRANQUESES organitza el SOPAR DE NADAL al restaurant MAS COLOMER.
MOLT IMPORTAN APUNTARSE PER MAIL A SANTI SEGU O ANTONI  SERRA
US ESPEREM A TOTS

Resum de les Activitats realitzadas durant aquest any:

Febrer:
Es disputa la mítica marxa BTT de la UCF “L’aventura és l’aventura” amb un recorregut de 40 Km i 25 Km amb sortida i arribada al Parc de Milpins. Un any més, en destaca l’èxit participatiu amb 370 ciclistes i l’alt nivell d’aquests. Finalment es va imposar el corredor Marc Trayter, i Anna Villar en categoria femenina.
Abril:
Com ja és tradició, l’equip UCF-Bicicletes Segú va participar amb un gran nombre de corredors a una de les proves més mítiques dins del calendari espanyol: La Maratón de los Monegros. Els seus 119 Km de recorregut en BTT (i Ciclocròs) fan d’aquesta una de les proves més exigents on la UCF participa dutant l’any. L’equip UCF-Bicicletes Segú va obtenir un magnífic resultat classificant-se 15è a la classificació per equips. Destacar també la gran actuació d’en Santi Segú amb la 15a posició a la classificació general de la prova.
Alguns dels corredors de la UCF a la “Maratón de los Monegros”
El dia 16 la UCF duu a terme un acte social, on s’obsequia amb un tricicle adaptat al company Toni Moya, qui va patir un ictus que li impedia gaudir del ciclisme amb condicions. L’acte va tenir lloc a la Pl.Corona de Granollers fet que va despertar l’interés i les emocions de molta gent. Cal destacar que una part del finançament del tricicle va venir d’una ajuda aportada pels participants de la prova BTT de la UCF, “L’Aventura és l’aventura”.
D’esquerra a dreta: Santi Segú, Toni Moya, Antoni Serra, Daniel Bolancel

Setembre:
El dia 14 de setembre, coincidint amb la Festa Major, la UCF organitza ‘La Gran Clàssica de Les Franqueses’, una autèntica cursa de ciclisme on es va poder gaudir d’un gran nivell dels corredors de les categories Elit, Sub23 i Màster 30.
El corredor francès Cedric Eustache es va acabar imposant a la prova amb un temps de 2 hores i 41 minuts. En quant a la representació de l’equip UCF-Bicicletes Segú, el corredor Santi Segú va aconseguir una gran victoria en la categoria Màster 30.

Com ja és tradició, el dia 22 de setembre la UCF va organitzar el Campionat de Contrarellotge Individual. A diferència dels altres anys, enguany es va disputar tot el campionat el mateix dia, fent la primera contrarellotge a Corró d’Amunt i la segona al Figaró-Montmany. El guanyador absolut va ser Santi Segú que, tot i acabar en segona posició i per darrere de Miquel Novelles a la crono de Corró d’Amunt, va protagonitzar una espectacular ascenció a Montmany que li va acabar donant la victòria. En les diferents categories, els guanyados van ser els següents: Femina, Laura Cunillera; Elite, Oriol Aguilera; Master 30, Santi Segú; Master 40, Jony Acuña; Master 50, Chris Goere.
Els guanyadors de les diferents categories. D'esquerra a dreta:
Chris Goeree, Oriol Aguilera, Jhonny Janita, Laura Cunillera, Santi Segú Soriano, Santi Segú Pombo
Octubre:
Per quart any consecutiu, es va disputar el ‘Gran Premi Guess’ al parc de Milpins de Corró d’Avall, la primera prova de la Copa Catalana de Ciclocross d’aquesta temporada, amb la participació de 127 ciclistes. Es van disputar tres curses, una per a les categories d’aleví, infantil i cadet, una altra per a les categories júnior, fèmines, elit i master 40, 50 i 60, i la darrera per a master 30, elit i sub 23. El guanyador de la cursa en Elit va ser Tomàs Misser. Pel que fa als resultats obtinguts per la UCF, cal destacar el segon lloc de Santi Segú a la categoria Màster 30, la segona posició de Marc Ortega a la Màster 40, i la victòria d’Antoni Serra en Màster 60.
Novembre: Un any més, la UCF col·labora amb la II Cursa Benèfica ‘Els 10Km de les Franqueses’.

Desembre: Celebració del Sopar de Nadal de la Unió Ciclista, resum de la temporada i agraïment a tots els socis i col·laboradors que cada any fan possible que la UCF pugui seguir superant-se.
Font:U.C.F.