7 de novembre del 2013

Compartir amb respecte es més segur

David Lozano, ciclista de l’equip Continental Professional UCI Team Novo Nordisk farà lectura del manifest reivindicatiu de la seguretat viària de tots els ciclistes minuts abans de la sortida de la Pedalada, prevista a les 10 hores d'aquest diumenge 10 de novembre.
El manifest amb el lema "Compartir amb respecte es més segur" vol ser una crida al respecte mutu entre tots els usuaris de la via pública i reclama més formació vial a les escoles, més conscienciació pública a tots els conductors de les normes que facilitin la convivència entre ciclistes i vehicles a motor i més senyalitzacions preventives a les carreteres referents a ciclistes.
La concentració dels ciclistes es farà a partir de les 8:30 hores a la nova Plaça Porta Firal, a la confluència del Passeig de la Zona Franca i el Carrer del Foc (al costat de la botiga Bauhaus) i la sortida serà a les 10 hores, dirigint-se tot el grup pel nou recorregut cap a Mercabarna, el Prat de Llobregat, exteriors de l'Aeroport, Gavà, Castelldefels i la part més bonica de la Pedalada, les Costes de Garraf tancades al trànsit fins arribar a la zona de la Llevantina, a Sitges.
En aquesta arribada es podrà gaudir d'avituallament líquid, recollir una bossa amb regals i participar en el sorteig de material esportiu per a tots els inscrits prèviament a través de la pàgina de la FCC http://www.ciclisme.cat/carrera.php?id=5177. El tancament d'inscripcions es farà aquest divendres 8 a les 12:00 hores del migdia. Recordeu que no es faran inscripcions el mateix dia de la Pedalada.

Font:http://ciclisme.cat/noticia.php?id=6229

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada