4 de novembre del 2013

A la caça del ciclista

Un ciclista de 47 anys i veí de Mollet va patir una ferida lleu al braç en rebre un tret perdut d’un caçador dissabte de la setmana passada cap a 2/4 de 2 de la tarda a la carretera que uneix Corró d’Avall amb Corró d’Amunt, prop de la cruïlla de Marata.


El veí de Mollet va haver de ser traslladat a l’Hospital General de Granollers, on li van haver de retirar el projectil disparat amb un rifle de caça a força metres de distància que li va impactar després de rebotar amb alguna pedra o algun altre objecte. Ell i un altre company seu, veí de Badalona, estaven en aquest lloc aturats esperant una ambulància perquè l’altre ciclista havia caigut.

QUEIXES HABITUALS

Les queixes a les Franqueses per la presència de caçadors prop de les cases són habituals. “Cada cop que hi ha cacera hi ha queixes”, admet el cap de la Policia Local, Xavier López. Entre les funcions que assumeix la patrulla rural d’aquest cos hi ha el control de la caça al municipi. De fet, durant l’estiu la Policia Local ja va posar dues sancions administratives a caçadors després de certificar que no respectaven la distància de seguretat.

Font:http://www.el9nou.cat/noticies_v_0/33303/ciclista_ferit_lleu_pel_tret_perdut_d%E2%80%99un_cacador

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada