2 de setembre del 2013

La crònica d'en Francesc Catalan a la cursa de Santa Coloma de Gramanet

Avui en un assoleiat 1er dia de setembre hem disputat la cursa de Festa Major de Sta Coloma de Gramanet separats per primera vegada els V40 dels 50 i 60. Suposo que el fet que hi havia molt inscrits ha fet prendre aquesta decisió als àrbitres, això però ha anat en detriment de la durada de la cursa que s'ha vist reduïda a 20 voltes.
 

  Al ser una cursa tant curta ja s'esperava que anés a 1000 per hora i així ha estat ja que la tradicional arrencada d'en Miguel Angel Agüero no ha estat possible de ràpid que anàvem.
  De sortida uns quants corredors del Galvesport han intentat sorprendre arrencant a tope però hem estat atents i "apretant el cul" com s'acostuma a dir, hem pogut anul·lar l'intent d'escapada. El cert es que estan molt forts aquest companys del Galvesport i sempre hi havia algú provant de liarla, especialment en Medina que es incombustible.
  Jo també ho he provat amb en Santi Sala però per darrera es venia molt fort i l'aventura ha durat poc. Després ja m'he dedicat a preparar la Meta Volant, preparar vol dir no perdre les primeres posicions i intentar arribar ben col·locat passada la pujada. Les cames s'han portat bé i he pogut fer el segon per darrera de Manel Molero.
  He necessitat unes quantes voltes per refer-me i mentre tant hi ha hagut alguns intents per part dels meus companys d'obrir forat amb el pilot però avui era molt difícil.
  I quan la cursa semblava que arribava a la fi sense incidents importants, el nostre amic Juan José Agüero ha anat per terra estavellant-se contra el pedrís de la vorera i fent miques la roda de davant. Ell no ha pres mal i el cert es que ha tingut sort perquè l'esprint ja estava llançat i per cert des de molt lluny.
  Un cop m'he refet de l'esforç de la Meta Volant i he pogut remuntar posicions en el pilot, m'he trobat amb energia per esprintar a l'arribada i he fet 3r, per darrera d'en Mirco i Medina. No cal dir que compartir pòdium amb aquest parell "d'animals" es tot un honor.
 Gràcies als companys d'equip pels ànims i les felicitacions.
  Ens veiem per la Diada a Bellvitge.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada