15 d’agost del 2013

Gran Premi Ajuntament de Malgrat de Mar categoria Veterans

Torno a la competició en la Xallenge de Veterans. Ara en plè mes d'Agost m'he desplaçat a Malgrat de Mar. De l'última carrera a Vilassar que no tenia gas i estava cremat.Avui ha estat la calor. Un sintoma que es devé crucial pel cos.La fluixera es fa palesa.El bidó es calenta i el motor es gripa.
Des de la comandancia de la taula d'àrbits es diu que hi ha sortida separada.El sr.Badia amb la frase que tothom porti el dorsal a damunt.Dit i fet. A les 9h. la de V.40 i després la de V.50/60. A posterior es corre els petits.Futura base de ciclisme.

No tinc ni idea de com era el circuit. In situ he rodat per saber-ho. Fa 6 anys es va fer en aquest lloc.Es cla que jo no era un Veterà.L'esperit no té edat i el cos si.
La carretera està bé excepte la baixada inicial del circuit un cop s'està al lloc més alt.Petits vots que fan que et miris de reüll el bidó no sigui que caigui.Ho dic per perdre 2.No aquí.
La dificultat era l'última corba on s'inicia la pujada cap a meta en lleuger ascens i un cop passat el pirulu continua la pujada uns 200 mts. Pica crec un 3%. Això pels veterans no es res. Tothom ho fa a plat.Baixada sinuosa a dreta/esquerra/dreta fent la penultima corba seguit d'un baden. S'agafa fort el manillar i apliques en el teus braços la manxada de mà.
La carrera ja de pitu que apreto les dents. Els primers intents d'escapada i queden 35 voltes.A la v.15 premi meta Volant i a la v.25 premi Muntanya.Estic en mig del pilot i em falta ritme.M'ofego i les cames no van.Així que no veig l'escapada que de ben aviat es fa. Salta Madrigal(rcb Motor Begues) Mirco(Galvesport) Molero(genesis cycling). Entre ells es fa un contracte de paraules i gas a les cames.Entesa. Obren forat al pilot. Nosaltres Rcb a perseguir o neutralitza alguna escapada. He mirat de fer alguna apretada però el pilot no perdona i no deixa. Se suceeixen les voltes i el tema o percal que no canvia. Això s'arriba al sprint i no tinc res a fer.Els que dispunten la Xallenge afinen i apreten les botes. La clau està en la  baixada i en la penun....corba. El que entri dels primers té molt a guanya. En Francesc Catalan (Rcb) que apreta i ajuda aquí en Diego Maya (Rcb)a la col.locació. Es molt sprinter i de tot(puja i baixa de collons). Es baixa a mil en l'última volta.Els meus cartutxos a les cames estan buides.Final a Meta.
Altres companys d'equip en pedrito (Rcb) ha atacat en la previa al premi muntanya. Ha marxat uns mts i deseguida ha estat neutralitzat. En Francisco ha sortit a varis talls e igualment Francesc.

Crec que la despesa d'inscripció no fa gran cosa per veure i la crisi es fa patent i no dona per molt. Només aigua en l'avituallament.
 En Victor Galera ha vingut a veure'm .Un mentider compulsiu. Es un Palomo.
http://popriu.blogspot.com.es/2014/03/amb-la-grupeta-de-cardedeu-22-03-2014.html?showComment=1395686798406#c3751889628249187707
 I dos companys més del Genesis Cycling.Antoni Gil / Toni Tirado
Un cop acabat toca fer un repostatge de líquids com cal. Birres com aigua han caigut. Un puntillu també. He rodat una mica per treure aquesta anomalia,jaja.

La classificació aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada