19 d’agost de 2013

Enxampada la noia conductora i temerària contra el pilot ciclista a Sant Fost de Campsentelles

Els Mossos d'Esquadra han denunciat una dona per conducció temerària al Vallès Oriental per haver avançat un grup de ciclistes posant en greu risc la seva seguretat, després de descobrir els fets per un vídeo penjat a internet, segons ha informat la policia catalana.
La investigació dels fets va començar a finals de juliol, quan els agents van tenir coneixement que en una pàgina d'internet es podia veure la gravació de l'avançament d'un vehicle a un grup de ciclistes envaint el sentit contrari i posant en greu risc la seguretat dels usuaris de la via, que hauria pogut provocar un accident de trànsit greu.

Les imatges van ser preses des de la càmera que un dels ciclistes portava instal·lada al casc.
Segons els agents, la infracció comesa va ser constitutiva d'un delicte de conducció temerària, recollit a l'article 380 del Codi Penal.
La infracció es va cometre el 6 de juliol passat, a la carretera BV-5001, entre els punts quilomètrics 9 i 11, al seu pas pel terme municipal de Sant Fost de Campsentelles.
Les imatges van ser preses des de la càmera que un dels ciclistes portava instal·lada al casc, i van facilitar la tasca dels agents per ubicar i localitzar tant la persona titular del vehicle i que el conduïa, com la recerca de testimonis de la greu infracció.
La investigació i les gestions es van acabar el 7 d'agost, amb la citació i presa de declaració de la imputada, una dona de 31 anys veïna de Sant Fost de Campsentelles, que es va acollir al seu dret a no declarar en dependències policials.

Font:
http://www.324.cat/noticia/2162107/catalunya/Denunciada-una-conductora-enxampada-mentre-avancava-de-forma-perillosa-un-grup-de-ciclistes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada