3 d’abril del 2013

Una aplicació app gratuita de l'equip RadioShack

Equip ciclista RadioShack ha tret una aplicació gratuita per Iphone i android on s'hi podrà accedir en temps real les últimes notícies, resultats i altres actualitzacions de l'equip. La novetat d'aquesta aplicació és que, amb només un "clic", es podrà tenir accés a tota la informació relacionada amb l'equip.

Des de - NOTÍCIES, - EQUIP, - CALENDARI,  IMATGES i LOGOS, - SOCIS, - SOCIAL:

- NOTÍCIES: En aquest apartat es podran consultar les últimes notícies de l'equip i tenir un històric de les notícies que s'han anat publicant ordenades per data, perquè no s'escapi res. Només cal fer "clic" en el titular de la notícia i es desplegarà el contingut.
- EQUIP: Per aquells que vulguin conèixer què corredors componen l'equip de RadioShack Leopard Trek, aquest és el teu apartat. Aquí es podrà veure la informació de la nacionalitat, any de naixement, lloc de residència, especialitat, pes, alçada i biografia de cada un dels corredors i del personal que treballa amb l'equip.
- CALENDARI: Amb l'App de RadioShack Leopard Trek es disposa d'un calendari amb les curses que s'han disputat i les que estan per arribar. Totes elles amb una petita descripció del lloc, data, quilòmetres i el tipus de carrera.
. IMATGES i LOGOS: Una altra de les possibilitats d'aquesta aplicació és que pots disposar de les millors fotos i vídeos de l'equip i compartir a Facebook, Twitter o enviar-lo per correu electrònic.
- SOCIS: Per obtenir informació sobre els socis i patrocinadors de l'equip-Ràdio Shack, Leopard true racing i Trek-només has de fer clic a qualsevol d'ells i tindràs tota la informació dels partner i la relació de l'equip amb ells.
- SOCIAL: En una aplicació hi ha un accés directe a Twitter, Facebook i al canal de Youtube de RadiShack Leopard Trek. D'aquesta manera es podrà compartir còmodament tota la informació de l'equip en les xarxes socials.
Font:http://www.arueda.com/
Font:www.radioshackleopardtrek.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada