15 d’agost del 2012

49è Gp festa major Malgrat de Mar cat.Veterans 2012

L'equip Rcb Motor Begues torna a la disputa del Calendari Xallenge de Veterans en el Gp de Malgrat de Mar.Ens reunim a la cua de la taula d'inscripció.Hora de sortida a les 10 h.He arribat amb temps i en solitari que en Francesc tenia altres afers un cop acabada la carrera i tenia pressa.
Aquest any el circuit es el mateix  però la novetat és que s'inverteix el sentit de la marxa es a dir al reves. Aquí tinc la crònica del any 2011 només cal visionar-ho cap enrere,jeje.
http://popriu.blogspot.com.es/2011/08/amb-el-ganxo-posat-malgrat-de-mar.html
Un fet el tràmits reunió d'equip a la cafeteria amb un cafè a la panxa i els companys presents degustant les seves begudes preferides.Som en Vicenç,Pedrito,Juan i Miguel Agüero,Francesc i jo.
Aaa i tenim un convidat de terres Andorranes és en Francesc Castillo que l'han deixat sol,jeje i s'ha deixat la pèll a la carrera.
Salutacions i ens disposem a fer els preparatius

Abans i després de la carrera per Vincenç Carrere amb un " susto " per tots nosaltres amb la seva caiguda en un revol del circuit. Ja recuperat amb una cerveceta a la mà i dient aquí no tinc calor i.............jeje. Gràcies !! xdu ¡¡ tot bé.
La carrera:
Amb el so pre-sortida del yaaaaaaa company Faricle. Es posa tothom amb tensió i al ser circuit " callejero " i revirat es propens a les escapades amb l' afegit de sumar-li la gran calor feta avui. A rebufo veig com al pas de les voltes estic en un escamot dels últims i que vaig perdent dos grupets tipics de les trencades i fuetades dels capdavanters. Em quedo sol i amb el capo Salvador Galvez després de no poder conectar amb el grupet tancat per Joanna Smith(està molt forta aquesta fèmina i gran promesa).
Amb la meta volant a la volta 15 d'un total de 30v.es fa l'esprint guanyat per en Francesc Catalan.L'any passat va fica la roda en un forat i punxat no va poder finalitzà i això que anava escapat. Doncs aquest any ha abandonat després d'una actitud irresponsable d'un Holandés inscrit i que no sé el seu nom i cognom però la denúncia als àrbitres ha deixat constància dels fets. Es pot dir més alt, però no més clar. Personatge que no deixa que li avanci cap company tancant buits i posant la integritat del pilot. En Mirco avisa a Francesc dient "ull amb aquest tio que és perillós". En altres ocasions ha tingut contratemps(conflictes) amb altres companys. Això ha provocat la caiguda de Francesc a terra i ell mateix. Fins al punt que amb un gest agressiu i vil "dolent" amb el seu 1,90 d'altura, el seu puny ha dibuixat una paràbola cap al seu rival. Sense saber parlar idiomes com el castellà, francés, o anglés només el seu idioma el holandés dit per ell. Ja m'agradaria saber si entengués el bucabulari d'insults corrents utilitzat en la vida cotidiana. Sense fer cap disculpa i potser ha pogut entendre les paraules dels àrbitres aquest personatge no hauria de corre més en la Xallenge i en cap cursa.
Punt i a apart la resta de la carrera on jo estava s'ha format un grupet amb companys com Francesc Castillo, Zeljko Jelaska, Jose Perez i jo fent relleu al capdavant del escamot. Em arribat sense cap caiguda i sans i estalvis.
Deixo constància de la gesta d'en Francesc en la meta volant. Gran victoria i acumulació de 3 punts per la General. Ha estat fent la Transpirenaica amb uns companys i un desnivell de 7000 metres de cap a cap de la frontera. Un company que s' ho a perdut i molt amic d'ell en Jordi Pinell vingut per veure'l un cop acabada la carrera. L'urgència i les presses ha estat impossible la reunió.Records !!!
Un premi merescut per a Antonio Terrones per part de la federació de ciclisme. Un mallot dedicat a ell en categoria 60 per la consecució del campionat de Catalunya en ruta.La seva signatura tindrà un valor en euros, no?
El paper calent i sortit de l' impresora he obtingut la classificació de Malgrat. Té uns quants revolts per línea,jeje.
També es important dir-ho que el guanyador ha estat Juan Agüero. MOLTES FELICITATS!!!
Categoria master 40
Categoria master 50
Categoria master 60

Joanna Smith Felicitats categoria femina.
PopRiu en Garmin Connect: Detalls

19 dies de competició

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada