27 de juny del 2012

Una volta variada

Amb dos dies de descans i amb el cumple fet.M'he regalat una sortida a plè rendiment. Faltava la motivació i un cop he superat Can Collet més un Collada de Parpers en l'encreuament del semàfor de la Roca envers l' inici a la pujada a Orrius he vist al lluny un company.Ja l'he trobat. Poso el plat per si podia agafar-lo i com qui no vol la cosa les pulsacions han arribat a 170 p. i jo al darrera i ell al davant.Tot pujant he arribat al seu costat en paral-lel i ni una paraula. Vol dir que tots dos respirem per la boca i amb molta intensitat,jeje.
 L'últim tram i fem el cim com si fos una competició tots dos esprintant a Meta, jaja.No puc amb
Eloi Preckler. Gestor de la Zona i comercial en l'empresa Desarrollo y Gestion de Marcas, S.L.
Apdo.Correos 535
08400 Granollers
Tel.902197106
Ell que li puja el cor a 210 pulsacions i amb només 21 anys.No hi ha color.Es una fiera amb l'especialitat BTT en L'equip Off3 Interflon (patrocinador)o Bike Tandem.Ja portava 3.30 hores(inici la Roca,Variant fins a Sant Celoni,Collsacreu,Pollastre,Can Collet,Can Bordoi, Collada de Parpers,Orrius,Collada Parpers i la Roca final) amb la bici d'entreno Massi i em parlat una estona.
Amb la carrera acabada ara pot dedicar-se a fer entrenos com un amateur de cara a l'any que bé. Perque amb la Uni + el curro + agafa la bici a les 5 de la tarda no dona per la competició.
Prefereix la btt a la carretera ja que no li agrada ser un Mindundi i està pel lider del pilot.En l'equip de carretera es un llançador i amb la seva ajuda al costat d'un company Sudamericà(lider) que un cop havia superat els ports de muntanya tots dos amagats dintre del pilot però al davant dels deu primers s'arribava a meta a la disputa del premi.Ell doncs feia la feina de porta'l a roda, jeje.Ara la familia li dóna l'oportunitat de saber si val o no per al ciclisme. Molta sort i salutacions company!!! quin patiment!!!
També salutacions a Jose i Scorpy.
PopRiu en Garmin Connect: Detalls
 
129 dias d'entrenament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada