20 de maig del 2012

XXXIV Cursa a la Vall dels Avellaners cat.Veterans 2012

La previsió del temps prediu aigua per a les comarques de Girona i Barcelona.  La nostra carrera de la  Xallenge toca fer-la  a Tarragona. En el poble de Milà. El temps indica segons el pronòstic de la meteo poca pluja. Sort que ha encertat a mitges.
Hem sortit de Granollers a les 7.30 am amb els companys Francesc Catalan ,Christian Goeere i jo.
En el transcurs del viatge s'ha format una petita caravana darrera nostra i qui son?Els germans Agüero. En un moment he pensat que ells deien " NO VUL PAGAR " . S'enganxa al malater i gas a la burra,jeje.
Després em tingut també a dos cotxes més. En Ripolini i un company mes. No ha estat la nostra intenció tornar la moneda en el passat gp Amatstrong a Porqueres. Allà també varem fer ruta amb el TAxi-Ripoll (darrera seu) fins  a la sortida però el Gps d'ells va haber un " fallu " del satel.lit. Hi havia molt núvols i no donava cobertura. I que va succeir? doncs una ruta turistica molt maca pel estany de Banyoles. Una entrada pel Nord i una sortida pel Sud. jaja.
Se'ns ha posat la cara vermella i més vermella mentre ens perdíem nosaltres amb el Gps, i més quan em parlat amb ell. Ai aquesta tecnologia.
Una sorpresa molt grata per l'arribada del gran MIRCO. Després del seu gran accident i la seva tornada com " Ave Fenix". Ha sortit i renascut. Perquè avui en dia et fots una hòstia en una vorera i et mates. La seva fe i capacitat de patiment ha tornat a la plaça ciclista.
M'alegro molt del teu retornAra gaudeix del que més t'agrada i " Ave  Mirco " volarà de nou. No ens maxaquis gaire he, :)
Això és la primera lliçó del llibre de veterà (corb) al seu deixeble (jo). "Com que no et vegi allà  davant del pilot zasssssss que ho porto dins el mallot".Com a bon cristià he de donar l'altra galta.Estiguis atent als talls em diu.He fallat en dues ocasions i toca dues fuetades.
Avui havia feina per Narváez i companyia. Hem estat 118 corredors en registre d'entrada de pagaments i registre de control en sortida de meta.
El lloc l'ajuntament de poble i amb serveis al complert. Bar i tertulia dos complements units. I que no falti el W.C. per alguns companys, jeje.
En Francisco  és un company de l'alçada d'un pi i un tros de pa. Tant jo com ell si ens esforcem una mica mes crec que donarem la nota en el pilot, jeje.
El company Vicens ens ha retornat els culots que tenien un defecte de forma. Aquí s'agraeix el detall, jaja.
L'any passat el preu del cafè era de 1 euros i el d'avui ha estat de 1,20 euros. Es degut a l'inflació o per la quantitat de ciclista a pendra un cafè.La solució  doncs a fer negoci.
Emili Perez també ha vingut després de fer una gran TITAN. Això curteix i et fa més fort, oi? la pista o carretera per on corrien es el més dur.Salutacions company i potser vindrà amb el seu germà a la propera.Vilassar de mar.
Els dos catxondos del pilot.Olives i Estañol. M'ha faltat fer la pregunta següent:  A on esta la vaca?
El que ha respost ha estat Olives.Resposta: a la sortida, jaja.
Al ser festa major s'han deixat veure els trabucaires. Fan goig i donant vida en la sortida ciclista.El recorregut es calcat a l'any passat.Aquí presento el traçat del 2011:
http://popriu.blogspot.com.es/2011/05/un-bon-tap-la-carrera-del-mila.html
En Francesc estrena sabates marca NW(northwave). El model escollit amb tires de velcro perquè les anterior ja han patit varies reparacions en les tanques metal.liques.Son guapes!!!
Feia temps que no ens visitava en Sergio del equip.Sempre que bé fa un gran etapa.Llàstima que en la última pujada ha caigut sense conseqúencies.Recuperat i fins a la propera. Salutacions.
Els dos Menguals en Pere Rius i Enrique Bozas.Només faltava en Lluis Andreu que corria al II Trofeo Máster Ciudad de Monzón ha quedat en 48 posició.Que no falti la crema i els estiraments , oi?
Últims preparatius pels germans Agüeros.La carrera ha començat a les deu del matií i pocs minuts.Ja s'han escapat de sortida un petit escamot entre ells en Miguel Agüero i Josep Olives.Fent forat d'uns 20 segons fins que han estat neutralitzats.La resta ha estat a cop de pals durant les 6 voltes i en l' última volta.Com he dit al principi ha vingut un núvol dolent i fosc i en ha caigut la gota gorda. Em costava fitxar-me. En el traçat i més perillós que era la baixada he obeït les ordres d'en Francesc i he tirat durant uns moments del pilot.Ja en plena baixada ràpida tothom volia posicionar-se bé i molt bé.Amb el terra mullat i les rodes que no frenen.El problema de tenir tubular i pastilles que només frenen progressivament al revolt de la dreta. Amb cura i procuro no caure. La resta al davant però no havien avançaments per l'estretor de la via o escanyament del grup de companys. Hi havia un tap i nervis. Al tap de la botella calia un " charboteo " fins que a la rampa final de Meta.Tothom ha apretat i aquí en Sergio Rcb Begues ha caigut arrosegant algun company més. S'ha parat el pilot que venia pel darrera i jo he canviat el plat a petit.Ja sense forces he arribat.
No m'agradat un company que en el moviment de " tirar mocos " ha fet una ziga zaga d'escàndol. Que poses tot el grup en perill, no home. Si cal te'l enganxes al Guant de la mà.
M'agradat veure a moltes fèmines corren. Espero que s'organitzin més carreres per elles.
Poca conversa a l'arribada amb la pluja damunt nostra. Canviar-se de roba mullada rapidament. 
Pels pocs km que porta en Mirco ha estat allà. Fins i tot he escoltat que deia: Oye porque se corre tanto? jaja.
Com ens cuiden aquest vilatans de Milà. Després que s'obrís la veda de coca en el Gp vila de Porqueres.
Avui es continua la tradició amb unes coques boníssimes sobretot la fina capa de xocolata dura que cubria la superfície del producte.Felicitats a la cuinera o cuiner. Jo soc llaminer i he repetit algú ho tenia que dir, jeje.
La tormenta s'acaba. Curta però intensa.D'altres marxes com la terra de l'aigua s'ha suspés. El nom ho diu marxa de l'aigua. Calia fer-la.Doncs es fa la propera setmana.
Un possible fitxatge per la propera temporada. Ho dic per la mateixa pose. Son mateixos tic posturals. Doncs entra en l'equip,jeje.
El motor home de l'equip. El hostés en Francesc donant un cop de mà als companys. Que guapu!!!
Ha fet una bona carrera.
En Mirco ens ha explicat com li ha anat la carrera i algun apunt de tot plegat.Tot " off de record".
I tu que miras eeeeeeeee? dice Cuervo. Sale o no sale la foto, jaja.Ale Madrid. Tinc un classe de repás de la carrera i els deures per la pròxima carrera.
En Vincens ens ha regalat una gorra per tots els corredors de l'equip.Gràcies i que aprofiti.
Gràcies al paraigua de la filla de Christian he pogut no mullar-me. Ara ni ell s'havia com es tanca, jeje.
Amb les  presses no he mirat les classificacions. Estic supeditat al conductor Francesc. Fins la propera companys.Les penjo aquí
Fins a la propera Christian i que bona coca.
PopRiu en Garmin Connect: Detalls
 
11 dias de competició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada