10 de març del 2012

1ª etapa de muntanya amb guanys pel equip Begues

Aquest finde toca fer pujada i posta apunt amb un ritme d'elevació constant. Descarto fer alguna marxa aquest any de llarga distància com px: Terres de Volcans. Sort als companys Scorpi i Crhis en la seva disputa d'objectius.M'estimo més fer dues etapes montanyoses on una ja està al sac i demà toca fer un Osor.
A la sortida una absència important com en David Alier caigut i recuperant-se dels dolors musculars.Fes bondat company.A les 9 del matí hi ha una reuníó d'uns 20 companys amb ganes de pedalar pels cims.Jo he arribat a l'hora prevista i avançada ja que menys avui era sempre a les 9.30 h. Cal dir que m'he trobat a Llinars a Joan Casals que segurament s'anava a fer un Santa Fe. És el seu entrenament habitual, jeje.
Hem sortit amb el ritme de l'equip RCB Motor Begues tirant del pilot. Jo i Francesc Catalan que comença a tenir cames per tot.
Al pas de Santa Maria de Palautordera en grup de dos.
 A la primera pujada al cim de Collformic s'obre el ventall dels palets i diferents ritmes amb les disputes per arribar-hi.En la pujada s'han escapat a poca distància Francesc Salvador, Francesc Catalan (RCB motor Begues) i Raul (topo vermelldarrera seu estava jo i Tomas Marti (nickys). 
Amb un ritme constant s'han anat i m'han tret de punt segons el pulsòmetre he mantingut el meu ritme (160 pulsacions) per si agafava algun "cadàver". I els meus fruits han sortit efecte destijat. He albirat a la primera víctima. Un Raul (Cardedeu)que portava un ritme constant i que jo anava retallant metre a metre sense passar-me. Tomás ha dit prou i s'ha despenjat.El company d'equip Francesc també ha sofert l'esforç de la pujada.
El meu objectiu era guanyar fos com fos al topo vermell. Un cop passat la font he arriscat i baixat pinyons situant-me darrere seu a saber com estava la seva respiració o alguna dada fiable per atacar.En un primer revolt pronunciat he fet l'atac i m'ha respost agafant-me la roda. He baixat el ritme perquè m' avancés i així descanso una mica i preparo un altre atac. A falta d'un únic revolt pel cim a donar-ho tot i ha fet l'intenció de seguir-me però ha reventat i fotut un bon pet.
 Tinc la prova on el topo Rojo està allà abaix,jeje.Tot sigui per fer un bon entreno.

  • 1.Francesc Salvador
  • 2.Jordi Riu
  • 3.Raul 
  • 4.Francesc Catalan

En Francesc fent el gest,jeje
 Parada i espera de tots els companys amb un bon surtiments de barretes, fruits secs i guaita això:
Que dieu es Nocilla o Nutella. Is that de questions!! Gran dilema. Jo de petit havia menjat Nocilla. Aquesta varietat millorada com la Nutella encara es el dia que l'ha provi.

En Santi Sanchez està fet un nen, és una gran aportació pel cos. Que aprofiti
Un company nou a la grupeta. En Fran Gomez que viu a Cardedeu i que ha soportat aquesta sortida. Només porta 900 kms d'entrenament. Gran sacrifici i benvingut company!!!
Un Miquel Gonzalez en ha vingut a veure a Collformic i des de allà fins a Santa Fe. Pletòric de forma i mala estrugança en la seva participació als Ports del Maresme amb una rotura d'un radi a Orrius. Anava al capdavant del pilot. Una pena ja que el veia disputant els Ports. Ja tindrà altres marxes per deixar-se la pell.Salutacions.
 A la primera Rampa en la pujada a Sant Fe.
El ventall ha començat amb el ritme d'en Pibe Jonnhy Acuña. Seguit i neutralitzat per un grupet de 5 companys:Francesc Salvador/Catalan,Miquel Gonzalez i Ferran Pratginestós.En l' altiplà el company d'equip perd un bidó i parem el ritme fins que torna al pilot.Llavors a Sant Marçal campi qui pugui. Han marxat del 5 companys: Francesc Salvador i Miquel han posat ritme i els hem perdut. Per darrera grup de tres : jo, Francesc Catalan i Ferran. No anava fí i he deixat que Francesc imposés el seu ritme i que s'anés cap amunt mentres em quedo amb en Ferran per un marcatge de carrera,jeje.
 Fot fred no Ferran, oi?
Tot petant la xerrada i darrera seu fins que la trobada o meta era a la font de Sant Marçal en lleugera pujada.En la baixada he estat xupant roda fins que a 200 metres " palito " per fer un bon entreno. En Ferran m'ha dit que " basurilla " tot donant-li les explicacions pertinents de la llei del veterà, ja.

  • 1.Miquel Gonzalez
  • 2.Francesc Catalan(ha superat en Salvador en la baixada)
  • 3.Francesc Salvador
  • 4.Jordi Riu

 En Jonny dient: Si haces la foto para saber que cara llevas y al ataque,jeje. L'albert encara arrosega un bon encostipat, cuida't.
El gran derrotat, jeje . Això si ho ha donat tot. Deshidratat per la cara que posava i com no els gestos. Cuida't que la propera segú que em té preparada alguna enboscada.Salutacions. Baixada sinuosa fins a la propera Meta volant a la senyal de 70 a Llinars del Vallés. No estava posat que hi hauria aquesta disputa tot fent el comentari a Enric Pratginestós. Oi? Si han vingut tots dos germans, jeje.
Un control ferreu de tots entre tots en la disputa a l'esprint a falta d'uns 100 metres ha guanyat amb el seu punt de velocitat el company d'equip Francesc Catalan Rcb Motor Begues.Felicitats!!
Demà mal de cames i 2 etapa de muntanya.
PopRiu en Garmin Connect: Detalls
 http://bit.ly/ztu3JO
71 dias d'entrenament

4 comentaris:

  1. Que bueno que el objetivo principal sea el Topo Rojo.
    Yo en la foto veo a un Raúl ganando con una pata y además la levanta en lugar de la mano.

    Como dice Maesse cuando no gana ¿donde dice que había metas? En la salida publicada no había metas.
    A propósito guanyan Recebes, topos rojos ¿y los topos verdes?

    ResponElimina
  2. scorpi es uno de los muchos objetivos que tengo empezando por la grupeta de los sabados.Ya tengo uno cumplido a por otro objectivo que será los veterans de la xallenge.Aquí hay toda una temporada.Los topos verdes no se tocan,jeje.
    Salutacions company

    ResponElimina
  3. Scorpi, en Collformic ganó un topo verde, Fran Salvador, y estuvo en todos los cortes, está pletórico! Por mi parte, bastante tuve con acabar la vuelta, van como motos! Molt bon reportatge, Jordi, com sempre!

    ResponElimina
  4. Gràcies Albert per l'apunt no el tenia en compte.
    SAlutacions

    ResponElimina