14 de gener del 2012

Supero el Fred

Altra vegada estic amb la grupeta dels dissabtes(esquaix de Cardedeu) i amb algun petit gadget..És un d'escalfador  de peus.De moment no he passat gens de fred en la sortida realitzada.Espero que en properes cites i temperatures encara més baixes em doni resultats positius.

Faig conya de si vaig en On / Off o la màquina esta engrasada i preparada. Alhora es un alegria es a dir escalfat de peus i amb un triple guà a les mans.

Un company que feia molt de temps que no em trobo per les carreteres i que per culpa d'una normativa com és la renovació i reciclatge del carnet de conduír per cotxes pesats.Ha estat fent els caps de setmana l'esmena al curset CAP(certificat d'aptitud professional).
Nota:
Los conductores de autobuses, autocares y camiones tendrán que tener una formación continuada, tanto para obtener el permiso de conducir como para renovarlo. Esta nueva normativa con respecto a los vehículos pesados fue aprobada el pasado 20 de Julio por Real Decreto con el fin de adaptar la normativa española a la europea.

El nuevo CAP se exigirá en todos los países comunitarios, aunque algunos ya hace años que se ha adelantado y ya impartía como es el caso de Bélgica, Luxemburgo, Holanda y Francia.
Els que ja tenen aquest carnet professional, hauran de realitzà un curset de 35 hores.Per més inri tot això d'quí a cinc anys s'ha de tornar a realitzar-lo de nou.Qui ho paga tots això doncs els transportistes com en JOAN CASALS.

Poso rumb direcció a Santa Coloma de Farners.
 Aquí ja estic fora del poble amb un " palito " per fer un W.C. amb tranquilitat,jeje.
Ja estic a la pujada de la pedra llarga a un ritme trànquil i seguint les indicacions de David Alier.Que es la primera pujada en condicions de l'any i cal fer espera de tots els companys a ritme.

 A falta d'uns 4 kms pel cim ens desviem per Joanet i no com va posar en David en el correu " Joanetes "(ell té com a objetiu Terres de Remences i es confon,jeje)
 Quin panorama el de fons.Encara faltava algun company per l'arribada.
 Veure i alguna barreta a la panxa i fem el tram de baixada que no es tal.Hi ha dos repetxos però es retalla bastant per no haber de fer la baixada completa des de Sant Hilari fins a Arbúcies.
L'últim tram de pujada es el premi Montanya al Coll de Norris on volia fer una dedicatoria amb victoria a en Francesc Catalan que està absent(en una sortida de Btt al Plà de la Calma en la baixada va caure.Trencament d'un ós del braç.Operació i dedicació durant un mes a fer corrons).
Segueixo en algun relleu fins al peu de port.Jonny Acuña està al capdavant però no sap la ruta ja que fa una passada de frenada.El cridem que torni.A la pujada el pilot frena el ritme i jo poso el plat i a veure com respon el cos.No miro enrera i gas a la pujada.Quan les forçes em diuen prou.Ja tinc en Raul del equip " topo Rojo " a rebufo enganxat com una paparra,jeje.
Poso platillu en el tram del mig del port.Miro enrera s'han afegeix en Francesc Salvador i un altre company de nom Marcel Torruella.Poso el plat i gas.A falta de 100 metres encara tinc el topo Rojo enganxat.Última corba a la dreta.El terra està mullat.M'aixeco del seient per ubicar-me i colocar-me bé.La roda del darrera patina.Aprofita el moment el Topo.Arrenca i perdo el premi.Felicitats a Raul.Podria corre a Veterans que d'això en saben un munt.Exploten el errors i aprofiten l'oportunitat.Raul diu: Porto el ganivet entre les dents,jaja
El company Toni Garcia de Granollers no savia si podia fer tota la volta.A les dues té un dinar familiar.Fent calculs matemàtics fa una trucada a casa.Informa de la situació.Durant el trajecte ens fem la hipòtesis de l'hora d'arribada.És del equip Mortirolos.El blog aquí.!!Salutacions company¡¡
PopRiu en Garmin Connect: Detalls.
 http://bit.ly/xML4y9
45 dies d'entrenament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada