17 de gener del 2012

S'aproxima la quarta pedalada de l'aventura es l'aventura per U.C.F.2012

Senyors Els companys del club Ciclista les Franqueses organtizen la quarta pedalada de
L'AVENTURA ES L'AVENTURA.DIA 19 DE FEBRER.
Amb el principal objectiu de fer-vos gaudir de les bones rutes i racons que ens ofereix els entorns de Les Franqueses del Vallès, us hem preparat dos recorreguts, una ruta de 15 kms i una de llarga 40 kms(Dificultat alta),per tal de que pugeu realitzar la ruta mes adient al vostre nivell. Hi haurà alguns trams de senders sobretot en el circuit llarg.


Aquest any l'UCF a preparat un recorregut espectacular, amb grans desnivells, corriols i els millors paisatges de la zona.
Per inscripcions i més informació AQUÍ:



Lloc
Parc de Mil Pins.

Horaris
DIUMENGE 19 de Febrer del 2012
8.00 h Entrega de dorsals
9.00 h Sortida
12.30 h Entrega de premis + esmorzar

Preus
Els preus són de 15€ per a l'INSCRIPCIÓ ANTICIPADA amb llicència, 18€ SENSE LLICÈNCIA (inclou assegurança Federació Catalana Ciclisme 1 dia), el MATEIX DIA 20€ amb llicència i 23€SENSE LLICÈNCIA. Es obligatori mostrar llicència vigent i DNI el dia de la pedalada.

INSCRIPCIÓ EXCLUSIVA AMB PAGAMENT PER TRANSFERÈNCIA BANCARIA al núm.. de compte 0081 0479 10 0001058914 (Banc de Sabadell) 

La transferència bancaria cal que adjunti els noms i cognoms del participants per tal de comprovar el pagament. Si els 5 dies posteriors a l'inscripció no es realitza la següent transferència, quedaraautomàticament anul·lada

Inclou
- Assegurança OBLIGATÒRIA d'un dia de la Federació Catalana de Ciclisme.
- Esmorzar BOTIFARRADA, 2 avituallaments.
- Serveis: ambulància i wc.
- Samarreta tècnica commemorativa L'AVENTURA ES L'AVENTURA 2012.

Premis
1r classificat - 200€ en METÀL·LIC
2n classificat -100€ en METÀL·LIC
3r classificat - 50€ en METÀL·LIC

1a classificada fèmina - 100€ en METÀL·LIC
2a classificada fèmina - 50€ en METÀL·LIC
3a classificada fèmina - 25€ en METÀL·LIC

Inscripcions limitades a un màxim de 500 dorsals.
Data limit inscripció per web 16/02/2012
La inscripció en la pedalada comporta l'acceptació total del reglament.

És responsabilitat del corredor estar en possessió d'una llicència federativa i o cicloturista que inclouen assegurança per danys personals i de responsabilitat civil.
La organització declina tota responsabilitat en quan els perjudicis que la prova pogués ocasionar al participant o a tercers. A fi efecte de no córrer cap risc innecessari, la organització ofereix la opció d'inscriure una assegurança amb validesa d'un dia en el moment de la recollida del dorsal i amb un cost addicional a càrrec del corredor de 3€.

És OBLIGATORI l'ús del CASC homologat.
La pedalada és oberta a tothom, però es recomana preparació i experiència en BTT, ja que el recorregut LLARG es de DIFICULTAT ALTA i de uns 40km aprox., el recorregut CURT de 15kmaprox. es de un nivell MIG - BAIX.

El circuit estarà senyalitzat i amb controls de pas i cada corredor estarà obligat a seguir el recorregut de la prova prèviament senyalitzat. La organització recorda que el recorregut no està tancat al trànsit. 
El dorsal s'haurà de recollir el mateix dia de la cursa a partir de les 8.00h del matí al Parc de Mil Pins.
El dorsal ha d'estar en un lloc de la bicicleta ben visible durant la pedalada, en acabar, i entregar el dorsal, es donarà l'obsequi + tiquet per l'esmorzar.

La organització es reserva el dret de modificar el traçat i de neutralitzar la totalitat o part de la cursa en cas de força major. Si per motius aliens a l'organització s'hagués de suspendre la prova, es celebraria en altre data. 
Per als MENORS de 16 ANYS és imprescindible l'Autorització del pare o tutor legal qui serà el responsable.
La prova serà oberta per personal de l'Organització, però els participant serà els responsables del seguiment de les normes de circulació. 
La pedalada serà cronometrada per part de la organització.
Els ABANDONAMENTS, hauran de ser comunicats en el següent control de pas.
La organització no es fa responsable de les destrosses que es puguin ocasionar abans, durant i després de la prova, declinant tota responsabilitat en quan els perjudicis que la prova pogués ocasionar al participant o terceres persones.



INSCRIPCIO

PopRiu en Garmin Connect: Detalls:Error en Garmin però fet 85 kms amb 20' 3R20'L/20'S
3 hores de corrons
47 dies d'entrenament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada