5 de gener del 2012

Recupero amb cadència

Aprofito el matí per sortir en direcció a la costa o NII a fer una mica de cadència. Sempre posat el plat petit i revolucionat fins a Calella on he donat la mitja volta i trobar-me a una colla de companys que van a Badalona.La veritat es que la xerrada ha durat fins a Arenys on el líder s'ha posat de valent a fotre canya a la burra.

 Una mostra es que el pilot persegueix al que està més endavant. Em comenta l'escapat que sortien de Calella de pendra un cafetó i que l'anada ha estat tranquileta.Ell ens ha posat les bieles i plats tot un conjunt retorçant al seu màxim rendiment, jeje
 Aquí teniu el moment que s'han pres el cafetó:
http://imageshack.us/photo/my-images/830/imagen003ms.jpg/
 A qui tinc el gust de presentar-vos a Oscar Grill. Nascut en terres de Galicia.Així parlant de temes d'actualitat em diu:  "Si es que la gente pobre pedimos poco ".Té tota la raó. S'ha de gaudir de la bici que és el que ens queda.Finalment d'aquest moments de plenitud i de moments de batalla, de moments de carrera. I de sortir amb la colla a fer un bocata ben parit.
!!Salutacions Oscar i tota la tropa que anava amb ell !!!


bon any 2012
He pujat el Font de Cera perquè feia molt de temps que no passava i que la propera sortida amb el club hi haurà guerra per aquí. Ull !!! a la baixada molt humida i a la última rotonda fins a la cruïlla on hi ha la gasolinera que rellisca moltíssim .
He fet una visita a Rocabikes de Granollers. He trobat un seient nou tope de gama marca ESSAX model " Adrenaline " http://www.essax.eu/adrenaline/ per 115 euros, amplada de 131 mm i de pes 140 grams.
El més important és que no es deformi al cap del temps a la part central del seient. Per això han ideal un compost entre carboni i Titani (PA12+35%CF ). M'agrada l' acabat brillant.
He pres la precaució de posar-me guant blanc per agafar-lo, jeje.
Fotia igual o més fred tant a la costa com a l'interior. Sort que tenia tres guants posat a la mà.
PopRiu en Garmin Connect: Detalls.
40 dies d'entrenament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada