19 de gener del 2012

La volta ciclista a Santander categoria Master 30-40-50 els 24-25 de Març

A partir del dia 2 de febrer quedarà obert el termini d'inscripció,que serà limitat en els200 corredords federats de la categoria Sènior, Màster 30, 40 i 50 que marca el reglament de la RFEC.
La quota d'inscripció és de 40 euros per corredor del 2 de febrer al 10 de març, i l'11 de març al 22 l'import serà de 50 eurosfins completar el límit.
La participació està limitada als 200 participants i la inscripció serà completada per rigorós ordreconfirmant després de l'enviament del justificant d'ingrés a l'empresa organitzadora.
Font:Sportpublic

Les dues jornades tindran com a protagonistes a la ciutat de Santander.En la jornada inaugural de dissabte els participants al matí es  realitzarà la retirada de dorsals, xips i recollida d'obsequis al Palau d'Exposicions de Santander. Pel que fa al recorregut a falta que sigui aprovat per la Guàrdia Civil, l'etapa serà de 90 km I sortirà per la S-20 per a donar cinc voltes al circuit  de: Soto, Liencres,Mortera,Bezana,Sancibrian i Soto per un cop finalitzades les cinc voltes retornaran a la ciutat de Santander i més concretament al parc Mesones on finalitzarà l'etapa.

La 2 ª jornada es disputarà el diumenge, sortirà de la zona del Far de Santander, en sortida neutralitzada per dirigir-se a la S-20, on es donaran un total d'entre 12 o 15 voltes per acabar de nou en el Far de Santander, completant 90 Kms I on segur que la finalització en alt marcarà les diferències d'aquesta volta.

Més informació a:
 info@sportpublic.com
PopRiu en Garmin Connect: Detalls
 
48 dies d'entrenament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada