31 de desembre del 2011

Última sortida del any 2011

En el lloc de sempre al esquaix de Cardedeu estem citats a l'hora prevista.Son les 9.30 hores i un grup de companys nombrós(-/+30) s'han aplegat per donar gas a la burra.Destaco dos nous fitxatges i veins del meu poble.
Al de l'esquerra en Santi Sanchez i el de la dreta en Jordi Romero. 
 Residents a Sant Pere de Vilamajor  i que pertanyen a Les Faldes del Montseny ja son uns habituals a les sortides que organitzem des del club.
 Una parella de Cardedeu en Gabri i la Manoli a punt de sortir amb el semàfor en vermell com el seu distintiu del club.Son Topos Rojos.Finalment ens han aguantat la roda,jeje.
 En David fent de les seves.Posa la roda i unes quantes manxades i tot a punt.No ha estat el mateix pels germans Pratginestós en que un dels no portava les sabatilles. Ha donat mitja volta fins a la Garriga i ha tornat a fer contacte uns pobles més endavant.Quant més tranquil vas pitjor,jeje.
Un ritme constant que dona per petà la xerrada fins a Sant Pol per després comença el port pujant per Sant Iscle de Vallalta.Reagrupament a la baixada del pollastre fins a Mataró i tornem a fer l'apretada a Can Collet.Tots contents.Felicitacions per l'entrada de l'any nou i fins la propera d'aquí a poc.
El dia 1 es un bon dia per alguna sortideta tranquila ja que les carreteres estan desertes.
PopRiu en Garmin Connect: Detalls.
 
37 dies d'entrenament.
!!!FELIÇ ANY NOU COMPANYS¡¡¡

2 comentaris:

  1. BON ANY, JORDI!!! Segur que al 2012 us va molt bé amb el nou equip, tant al Francesc com a tu us veig molt fins!

    ResponElimina
  2. Igualment company gaudint de les petites coses,jeje.

    ResponElimina