7 d’octubre del 2011

Trobada amb la Scott Foil 10 i el 30 d'octubre el Open Muntbikes

Abans de tot dir-vos que la botiga Muntbikes d'Arenys de Munt organitzen la 1er. Open Muntbikes amb recorreguts de 15,30 i 50 km i un important sorteig per als 500 inscrits i de regal una samarreta tècnica al guanyador li toca una bici Scott de 29 polzades  per només 10 euros l'inscripció.


i com es aquest bici de 29 polzades doncs una foto
Aquest té molts punts per ser la bici sortejada.Ara pot ser que algú la compri abans del 30 d'octubre i entra la segona opció.
Aquesta seria la bici que entra en el bombo.Sort a tothom!!!!!.
Jo que no he provat mai una bici d'aquest tipus i rodes 29plz, doncs la botiga té una opció de deixar-te una i com que estava allà doncs som-hi.
pel poc que he provat i més de tres anys que no agafava una btt és una comoditat i facilitat de rodar suau i alhora versàtil en els sots amb el poc esforç a aixecar els avantbraços i braços al mateix temps.En moviment revirats com girs i contravolants en un moment està fet i la cosa dona  per fer el boig però amb sabates no podia ,jeje.

Pas a una altra cosa mes maca i espectacular amb el model que tenen exposat en l'aparador és la Scott Foil 10 amb grup dura ace es el mecànic ja ni ha un altre el Scott Premium que aquest només integra el Di2.
La part de desviador tradicional i en el model Premium portaria una opció d'encaix a sota d'quest per el Di2.
El model top de gama el Scott Team Issue comparteix el mateix cuadre que veieu però només bé amb el color vermell per compte del color blanc.

Està fabricat amb el millor carboni el alt model HMX .
Que no falti el logotip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada