12 d’octubre del 2011

S'acosta el 1er Open MuntBikes - 30 d'Octubre del 2011


Després de col.laborar en l'organització de diferents pedalades de la zona durant diferents anys, i de participar com a bikers en moltes altres de Catalunya, hem pensat que ja hem adquirit la suficient experiència com per organitzar la nostra propia pedalada.
Es per aquesta raó, que us presentem el 1er Open MuntBikes, que es farà el dia 30 d'Octubre Arenys de Munt i que us animem a passar un matí de BTT inoblidable.


Gracies a la col·laboració del nostres sponsors, tan fidels com sempre, i sàpiguen els temps que estem passant, hem volgut fer un Open que no hi faltes de res.

Un Open, on els primers 500 inscrits se'ls regalarà una samarreta tècnica, amb 3 circuits diferents perquè s'adaptin el millor possible al nivell de cada participant, amb 3 avituallaments sòlids i líquids perquè a ningú li falti de res mentre practica l'esport que li agrada, amb 3 fotògrafs distribuïts pels circuits, amb un dorsal/diploma on s'anotarà el circuit fet i el temps final, amb una botifarrada final per recuperar forces, amb una bossa regal sorpresa a l'arribada i on es farà un sorteig al final per a tots els participants d'una Scott 29er Comp. com la de la foto.




Scott Scale 29er Comp. 2012


Preus Inscripcons:
Anticipada: 10€* (fins el 27/10/2011)
El mateix dia: 15€*
*els NO federats, pagaran 5€ adicionals per l'assegurança d'un dia.
Les inscripcions anticipades les podeu fer, o bé a la botiga MuntBikes d'Arenys de Munt (clickant aquí trobareu l'adreça) o bé per internet (Inscripcions on-line).
Les inscripcions el mateix dia, es faran de 7:30 a 8:30h a la Plaça de l'Esglesia d'Arenys de Munt.
El Recorregut Curt, està orientat aquells practicants de BTT que no volen fer grans distancies, però si tenen ganes de fer una ruta bonica i amb la seva dificultat puntual. Nosaltres considerem que el seu nivell de dificultat es MITJ / ALT. Aquest disposarà de 2 avituallament en el recorregut.
Distancia Total: 18kms. Desnivell acumulat: 600m. Altitud Màxima: 500m.

El Recorregut Mitjà, està orientat als practicants de BTT que normalment fan més de 30 kms., on es trobaran gran varietat de terreny (sec, humit, amb algunes pujades tècniques, corriols de baixada...). Nosaltres considerem que el seu nivell de dificultat es ALT. Aquest disposarà de 3 avituallaments en el recorregut.
Distancia Total: 27kms. Desnivell Acumulat: 950m. Altitud Màxima: 585m.

El Recorregut Llarg, està orientat als practicants de BTT que habitualment fan més de 50 km., on es trobaran un circuit molt semblant al Mitjà (terrenys molt variats), però amb unes extensions en el recorregut que faran gaudir i a la vegada patir a més d'un. Nosaltres considerem que el seu nivell de dificultat es ALT / EXPERT. Aquest disposarà de 3 avituallament en el recorregut.
Distancia Total: 50kms. Desnivell Acumulat: 1.250m. Altitud Màxima: 625m.

FONT:
Club Ciclista MuntBikes
http://www.muntbikes.com/2011/10/1er-open-muntbikes-30-doctubre-del-2011.html
P.D.: Diuen que la primera vegada es inoblidable!! TE LA PERDRÀS??

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada