28 de setembre del 2011

Un Circuit a Sant Boi de Llobregat

S'acosta l'hivern i la falta de visibilitat fa que cada cop més em quedi sense llum i un lloc on poder fer un entrenament en pretemporada es aquí.Sempre i quan estiguis aprop de Barna..
 El circuit està ubicat al polígon industrial Fonollar, en una illa delimitada pels carrers Doctor Josep Castells, Múrcia, Riera Fonollar i Avinguda de la Marina, en el que actualment és un parc. Tindrà una corda aproximada de 966 metres, amb possibilitat de realitzar diferents traçats, una amplada de 7 metres i un pendent màxim del 5%, aprofitant uns canvis en el terreny del propi parc, de manera que el traçat es fonamentalment pla. El recinte estarà completament tancat i il.luminat, per poder utilitzar-lo durant les nits.

circuito ciclismo sant boi track cycling
Ideal pels veterans,jeje
Circuito ciclista de Sant Boi
Durant aquesta setmana l´ entrada al circuit serà gratuïta (obert de 17 a 20 hores) i ja a l´ octubre es podrà accedir amb l´ abonament o entrades a preus molt econòmics.

Como llegar al Parc ciclista de Sant Boi

http://www.ccsantboi.com/web.php

2 comentaris:

  1. Sempre va bé coneixer llocs nous pero entrenar a l´hivern, gràcies Jordi. Em falta provar el teu circuit de l´AP7! Per cert, felicitats per l´excel·lent temporada!

    ResponElimina
  2. Gràcies albert la clau es treball més treball i treball.Amb el circuit ap7 i corrons ja tinc la pretemporada enllestida.
    Que tinguis molt èxits i guanya tu.
    salut i kms.

    ResponElimina