2 d’agost del 2011

Vacances i corbes

http://connect.garmin.com/activity/103591042#.TjgRsVsf6gM.blogger

Comenco les vacances amb un plantejament de gaudir amb sortides variades per la comarca i rodalies i de fet poden ser  per Mar com Muntanya.
He fet una diagonal des de casa cap a la Costa a fer corbes no a veure les ties,jeje.Mentres uns estan com " lagartos " a la platja uns altres disfrutem del patiment pujant / baixant / ara poso plat ara el baixo / pujo la cremallera del maillot ara el baixo /corba a l'esquerra corba a la dreta.
Al pas per Lloret he trobat que hi han varies rotondes molt brutes i tacades d'oli molta cura.
I com de  turistes hi ha per tot arreu sobretot a la carretera  compte amb les incorporacions a la carretera principal dels conductors.En un d'ells amb la finestra baixada cal posar to de veu greu i dir "EM CAGON DEU SURT DEL MIG " van distrets i no miren res.


Quin yu-yu i maxacada de puja i baixa des de Tossar de Mar fins a Sant Feliu per partida doble o sigui anada i tornada.La sortida més llarga que he fet aquest any 2011 i no crec que el millori,jeje.Més dades al Garmin 500.


una bona senyal internacional i que tothom hauria de saber.Un conductor tot terreny fent jo una de les múltiples baixades s'ha penjat pel voral sortint literalment de la carretera per deixar-me passar, OLEEEE.


A tots el companys que he passat els he saludat amb el meu català de poble però ni un m'ha contestat , està invadit d' extranger com Holandesos.Els malparits baixant de collons. 
No ha estat ni una ni dos , tres parades que he fet per l'havituallament sobretot la conbinació de Coca Cola (sucre) diluït amb aigua que serveix per tenir una molt bona hidratació.Els llocs de parada com no en el Garmin expossat allà.Salutacions a Benito parat i parlant pel mòvil,jeje.
149 dies d'entrenament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada