8 d’agost del 2011

Un altre accident i és d'un camió

http://connect.garmin.com/activity/104894695#.Tj_QLyLQUYI.blogger

Amb el temps ennuvolat he agafat el xubasquero col.locat dintre del mallot per si feia algun ruixat i també una bona protecció solar en els braços , quin contrasentit , oi?.
Ja de sortida semblava que anés a busca l'aigua on de tant en tant queia alguna espurna però res de l'altre món.
En territori de Riudarenes (lloc concorregut pels boletaires) m'he trobat amb un accident de transit bastant perillós.L'altre dia també em vaig trobar amb aquest a la variant.

En l'aproximació algun camioner parlant amb un grup reduït de conductors deia que no es podia passar i afegeixo una pregunta en la conversa dient: un ciclista pot ? resposta " o en prou feina podrás ".
Aquesta carretera ja es prou estreta perquè hi passin aquest camions de gran tonatge i les maniobres han de ser precises amb poc voral / marge.
Prohibit la circulació a aquests ja només falta tenir ensurts quan ens avancen aquests conductors.He pogut saltar a l'altre costat i no feia molt temps que ha passat l'accident. 
Aquesta roda esta en moviment incapaç de tocar a terra amb les forçes laterals que ho impedien.Un balanceig exagerat haurà de fer per col.locar bé, o millor que esperi a una grua.
Mentrestant els cotxes s'han agrupat a la cua i més endavant a uns quilòmetres ja vénen els mossos a fer la diligència i atestat.
i amb el ritme que portava bastant tranquil em passo d'una cua a un altre.Canvi instantani, flis-flaix.

Aquí molt trànsit amb l'efecte dominó s'acumula la cua de cotxes a l'entrada a  Blanes.A ritme de capil.lars vaig fent.
l'única parada obligatoria a estat a la font de Mataró, era una emergència perquè no tenia aigua al bidó,jeje.
154 dies d'entrenament.

2 comentaris:

  1. Precisament l'altre dia que vem pasar per aquesta merda de carretera, vem comentar que haurien de prohibir el pas d'aquests trailers i fer-los donar la volta per Tordera i la Nacional, ja que son un perill pels cotxes i sobretot per nosaltres. I si no que agafin l'autopista a Hostalric o a Maçanet.

    ResponElimina
  2. Tens tota la raó en segons quines vies si no hi ha marge i en revols ja es un perill molt gran, paro atenció a l'oide no fos cas que.......
    Potser portaven material no declarat i per aquí aquestes vies secundaries o agafen líneas ràpides per arribar més aviat a port.Després te'ls trobes en areas de descans fent la siesta,jaja.
    salut i kms.

    ResponElimina