22 d’agost del 2011

Quin mal de cames i tinc dos GU

http://connect.garmin.com/activity/108534210#.TlJO0h0uNw0.blogger

Avui l'útim dia de vacances i que millor que rodant amb la companyia d'un company del UCF unió ciclista les Franqueses.Es en Lluis Martras i en la conversa s'ha confós de lluny pensant que era en Marc Ortega,jeje. 
Aquest any el club UCF ja disposa de la nova equipació molt guapa per cert amb el colors blanc / negre.


Foto d'arxiu del club.Es pot recollir a partir del 28 d'Agost que en Santi continua de vacances(14-28Agost).
Cal fer esmena de l'informació facilitada per en Lluis segons la mida de mallot i culot el patró de confecció no correspon en la talla habitual de cadasqu.Cal comprovar-ho,Ok.
Salutacions Company!!!suposo que no hi haurà (.$%&"#rr%& )de la dona,jeje.
!!Temps d'arribada¡¡¡

Fent una passejada pel maresme he agafat roda durant una estona i la veritat no és aconsellable perquè l'estona he comprovat una sèrie de pols o " polvillo " en zones de plecs com colzes i cames.Quin fàstic si amb tot el que he menjat a roda dec tenir un pulmó podrit.Era com una fina capa negra enganxada a la pell.
Més coses no crec que pugui portar a sobre el company motxiller.He aprofitat també per omplir butxaques d'aliments a la botiga de MUNTIBIKES.

A la botiga hi ha una exposició dels trofeus obtinguts l'any 2010 al prestatge de dalt i els obtinguts en el prestatge d'abaix son d'aquest any 2011. Samareta dedicada per X. Tondo.

M'han oferts aquests dos productes per al seu consum i la seva posterior anàlisi estomacal, jeje. És un gel compost de molts carbohidrats tans com 25 grams.Apte per llargues sortides. 
El ROCTANE ULTRA ENDURANCE està fet:
sobre la base del GU gel energy li han afegit més concentracions significativament més altes d'aminoàcids i citrats, a més d'un nou aminoàcid complex-ornitina alfa-Ketaglutarate (OKG). Aquests ingredients mitigant els efectes absorbint l'energia de l'àcid làctic acumulat en el cos fent que la producció d'energia sigui més eficient, millora la recuperació a través d'una disminució de la induïda per l'exercici de dany muscular i mantenir la concentració mental a través del retard en l'aparició de senyals de fatiga del sistema nerviós central. El resultat és un producte que permet als atletes en tots els esports dur a terme una major intensitat els esforços per un període de temps més llarg.

El Expresso Love proporciona a l'atleta una injecció de 100 calories en forma d'una barreja de hidrats de carboni patentat (70-80% maltodextrina i 30-20% de fructosa) per oferir alta qualitat, de fàcil digestió i l'energia de llarga durada per als atletes en cada esport i en tots els nivells.


També inclou electròlits per assegurar una hidratació adequada, una barreja d'antioxidants per evitar el dany del teixit muscular i una barreja d'aminoàcids a retardar la fatiga muscular. Tot dins de cada paquet de GU està dissenyat per fer una cosa simple: proporcionar al teu cos els requisits essencials que necessita per seguir endavant per quilòmetres i quilòmetres i hores i hores perquè no hagi de reduir la velocitat.

S'ha de pendra un gel  15 minuts abans de l'entrenament o la competició i després un gel cada 30-45 minuts durant l'exercici.Només em falta provar-ho.
161 dies d'entrenament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada