28 d’agost del 2011

A punt de sortir en globo del campeonat de Manresa i comarca

http://connect.garmin.com/activity/110000310#.TlpwjlRibK0.blogger

Ahir al vespre per la T.V.donaven un parell de reportatges sobre l'insomni letal o parasomnia a la 2 (editat per nacional Geographic).Aquesta gent s'esmeren en fer-los bons i volia saber el desenllaç dels casos.
I no sé si per la suggestió que no he fotut ull en tota la nit, espero que no m'afecti en la carrera urbana de Manresa i surti com un globus. Premonitori només sortir de casa i veure al lluny això precisament.
La carrera estava programada a les 11.30 h temps de sobres per tranquil · litzar i prendre-m'ho amb calma.

Amb el Tom-Tom em arribat al carrer Angel Guimerà i un cop allà veurem si en Francesc Catalan fa la " La rematada Final " i pot fer podium per les bones actuacions que està fent últimament.
En aquell moment estaven corrent els Cadets i els hi quedava 24 voltes per finalitzar i al no saber com era el circuit l' àrbitre ens ha dit que només tindriem 15 minuts per fer el reconeixement.Això ha fet  que amb les presses no hagi pogut fer algunes  fotos.Toca anar a un altre lloc a donar voltes.


Avui hi havia la banda que fitxa els temps dels corredors i cal dir que un l'àrbitre sempre diu que el que arriba primer guanya,jaja.
Un circuit urbà fet per als amsters on es feia 40 voltes en la nostra categoria de veterans, una pila!!!! i si  comptem que cada volta fa uns 1,6 km dóna un total de 65 km.
En la carrera només es dona la sortida i s'escapa en Francesc Catalan de l'equip sense que es formi NINGU grupet per distanciar del pilot principal. Com en una partida de parxis et toquen i caus eliminat tornant a casa dins el pilot.Tornen a la càrrega els companys per veure si sona la flauta i és que té de tot des d'una pujadeta molt cabrona, una baixada molt ràpida i una part de plà.Tot això enllaçat sempre girant a l'esquerra.Esta feta per als esquerrans, jeje com jo.
En un dels atacs s'escapen: 

  • 18 MADRIGAL JOSE
  •  8 CUBERO LUIS
  • 117 MEDINA JUAN CARLOS

i per últim salta el: 

  • 15 SOLER PEDRO

 que passant davant meu podria haver seguit la seva estela a la part més alta del circuit i per deixar-ho estar ja s'ha fet l'escapada bona.Un cop pel darrera s'ha controlat tot el percal pel
equip Galvesport comandat pel líder " Micro " segons han dit des de Megafonia, és MIRKO, collons!!
En el mateix lloc i amb la hipòtesis d'una volta més endavant salta:

  •  40 MENGUAL JUAN

i jo que pensava que estava doblat, noooooo amb dos !!Collons¡¡¡ ha marxat deixant amb un pam de nás al pilot,OLE!!!
Atacs i més atacs per poder neutralitzar els escapats que els teniem a 1 minut i no ha donat el seu fruit, però cal fer un acte de valentia i com deia un company "mas vale atacar que morir a rueda" .He provat de fer alguna apretada (nàstic de plàstic) per si hi havia algun tall però la gent va amb gas suficient.Ja només queda estar a prop del company Francesc (tercer en la general) i ajudar-lo en el que pugui de gregari.Així ha estat a falta d'una volta he aprofitat la pujada per atacar i que em segueixi  a tope.Tinc d'agrair els consells a crits que m'ha donat en la  baixada una vegada que tenia a tots enfilats en fila d'un, jeje.Ha dit : Baixa pinyons i a muerte ".Ell defensa el liderat de la Xallenge i jo no sóc un esprintador nat.Ha fet seté, enhorabona!!!.
De moment no hi ha les classificacions però:
1 Madrigal
2 Cubero
3 Soler
quan estiguin aquí
19 dies de competició.

3 comentaris:

  1. Hola Jordi, segueixo els vostres blogs a veure si se m'enganxa una mica la vostra manera de correr, que no hi ha forma d'estar amb vosaltres al devant.
    Avui ha vingut la meva dona i ha pogut fer algunes fotos:
    https://picasaweb.google.com/115831915838967000095/CampionatManresaIComarca2011?authuser=0&feat=directlink

    ResponElimina
  2. Jordi, Gracias por tu comentario de la carrera.
    La verdad es que me encontraba muy fuerte y estando en cola, solo me podia pasar lo que suele pasar quedarse cortado. Y teniendo Bejar en la cabeza, por lo que llevo tambien una preparación centrada en ello, tenia que mover ficha, sino huviese ido a bejar con mentalidad perdedora y ahora voy todo lo contrario. Solo falta saber leer bien la carrera, los deberes ya los llevo echos.
    A soñar toca.

    ResponElimina
  3. Gràcies Xavier per seguir-me i tb per les fotos ja en publicaré alguna,salut i kms.
    Mengui tens la feina feta només cal ser optimista i endavant.
    salut i kms.

    ResponElimina