1 de maig del 2011

TROFEU AJUNTAMENT BALSARENY 6è TROFEU J.JUBERT

http://connect.garmin.com/activity/82677182
Un circuit el d'avui molt curt i a on hi havia varies dificultats en fer les dues corbes complicades. Les dos son a esquerres i estan ubicades als extrems del mapa.La corba més lenta a la dreta de l'imatge on practicament anavem parats i amb compte de no tocar-te(companys).La corba més ràpida a l'esquerra esta situada en la cruïlla i la gent aprofitada qualsevol forat per colar-se, total per guanyar i tenir l'afany de disputa sense posar en perill els altres companys o no?, només guanyes unes metres i així fas els primers llocs a la graella de meta.
Els únics escapats han estat en Lluis Cubero i Joan Casanovas a les primeres voltes al circuit i la resta del pilot apretant els metres finals.
Escalfant el company Francesc Catalan li han sortit unes molèsties que arrosegava de la caiguda a Vilassar de l'any passat(s'ha fet un estudi i ha visitat molts metges) a la cama esquerra que irradiava a tot el nervi de la mateixa.Ha parat i quant ha començat la carrera se li ha remès el dolor.Quines coses eeeeee.
He fet tot el recorregut agrupat amb el pilot ja que no sóc rodador i he arribat almenys colocat al capdavant perquè quant falten poques voltes la gent també agafa posicions i alhora es converteix amb més velocitat i difícil d' avança posicions. Es la formula " circuitera ".


 Al lloc de la federació posava el bar Jardinet i quan em arribat estava tanca.Tot el " papeleo " estava al pavelló d'esports.
les copes exposades i esperem algun dia " rascar " alguna,jeje doncs hi ha molta i molta competencia i rivalitat.Les classificacions  les posaré aquí.
5 dia de competició.



2 comentaris:

  1. jordii!! t'he vistt a la cursa, tot i que el circuit era força caca... t'he saludat forçes cops, però no, no m'has vist.. hehe.. jo he corregut a cadets... anan escapat m'han pillat al esprin i he entrat en el pirmer grup. la nicky's primers d'equips, i guanyador masculí i femení!!! ens veiem!!!

    ResponElimina
  2. Que tal Tomas, doncs no et vaig escoltar amb tant sprint en aquest circuit.M´alegro que facis aquestes escapades sempre hi haurà alguna que tindrás el premi.
    Potser ens veiem a Tarragona .
    salut i kms.

    ResponElimina