17 de maig del 2011

Repeticions en zona anaeròbica

http://connect.garmin.com/activity/86295549
Amb la pròxima carrera que tinc pel dissabte a Vilajuïga he adelantat les repeticions amb freqüència anaeròbica.S'ha de treballar el límit del teu màxim en pulsacions entre el 90 i 95% .
Aquest tipus d'entrenament és adequat per la millora en el ritme de pujada en els ports, però en aquesta zona no ha d'entrenar fins que no s'ha aconseguit una forma física adequada. En aquesta zona de treball, per sobre del 90% de la freqüència cardíaca màxima.La durada dels esforços serà breu, entre 1 i 5 minuts, amb pauses de recuperació de durada similar a les d'esforç o superiors, en funció de la intensitat de l'exercici.
Començo a peu de la rotonda de Llinars en direcció a can Bordoi i la primera paret al 14% , per davant dos companys que en fan de motivació extra. Els supero però a falta de 100 metres també ells fan repeticions i surto perdedor.Un company de Bicicletes Segú i altre no ser qui es, ni pregunto els noms vaig concentrat a exprimir-me.Baixo fins el port (Salutacions a Albert Bañeres que puja fen sèries ,oi?)i faig una altre repetició a Can Collet anaeròbic i tinc pel darrera els companys d'abans que aprenten però he guanyat al cim( 1 - 1).Mitja volta i baixo fins a Dosrius i salto fent alguna apretada fins a la rotonda que inicia la pujada a Parpers.Faig el Lap del Garmin i amunt vaig i  miro enrera i ja em persegueix un altre company diferent .M 'agafa a falta de 100 metres dient: jope como vas!!! si tu tambien, inicio l' últim sprint i les forçes minven,jeje.Guanyo.
Tampoc pregunto qui es, baixo fins a la Roca i inicio la pujada fins a Òrrius que dur que se'm fa.(prenc un overtims=glucosa)Veig un altre company que baixa a tope en Francesc del equip Bicicletes Segú.Arribo fins a dalt fregant les 160 pulsacions.
Segueixo les dades en el garmin on tinc la pantalla amb dos camps només temps i pulsacions amb lletra grossa, es més fàcil seguir l'entrenament.
Amb el cansament a les cames em falta una altre pujada a Parpers amb molta cadència i amb 4 sprint de 20 segons fins a dalt.
Em torno a casa passant per can Bordoi xino xano.Ara toca un bon descans i entreno de regeneració.Avui no hi ha foto,jeje.
112 dies d'entrenament.

2 comentaris:

  1. No te machaques tanto.
    Uff yo con esta calor, me cuesta apretar entrenando solo.
    Ayer martes, fuí con Pepe Ruiz (el presi de los veteranos) a hacer la etapa del sabado, y te garantizo que el puerto se las trae, pero antes ya se habra echo alguna selección porque hay algun repecho de aquellos que no se cuenta con ellos, que hacen pupa.
    Nos vemos el sabado

    ResponElimina
  2. Gracias mengui por el consejo y por la información , ahi te quiero ver,jeje
    salut i kms.

    ResponElimina