12 de maig del 2011

Nova gamma de rodes 3T 2012: Mercurio i Accelero

3T està llançant una nova i innovadora gamma de rodes aerodinàmiques per assumir la talla de Zipp en l'extrem superior del mercat. La marca italiana, que celebra el seu 50 aniversari aquest any, la primera versió tubulars Mercurio que han de seguir els partits decisius Accelero en els propers mesos.


En la presentació als mitjans de comunicació fora de Torí, just per davant de l'inici del Giro, 3T el director tècnic Richard McAinsh va dir que les noves rodes iguals o superiors a les millors disponibles en l'actualitat en termes de aerodinàmica, pes, rigidesa de la força d'inèrcia i de frenada.



En termes de pes, el Mercurio tubular Ltd 60 rodes (amb llantes de 60 mm de profunditat) està en el lloc en 1400 g, que està allà dalt (o baix, depenent de com es miri) amb els millors. 3T s'han esforçat en mantenir la major quantitat d'aquest pes el més a prop possible del centre de la roda per reduir la inèrcia i així millorar l'acceleració (pensar en un patinador de gel que gira, quan porten als seus braços a prop del seu cos que girar més ràpid). Les llantes de compost s'han fet tot menys de 400 g (60 mm a la versió de nou) i els radis s'han invertit i es col loquen en els centres i no en les vores.
El Mercurio 3T 60 tubulars es donarà a conèixer un moment a un altre (encara que no tenim una data de disponibilitat en el Regne Unit) a un preu de 2.750 dòlars EUA (De nou, no hi ha preu de Regne Unit encara no ha estat posat en llibertat). El Mercurio aviat estarà disponible a 40 i 80 mm profunditat també.

La versió de coberta, el Accelero, vindrà en versions de 40 i 60mm coberta el proper any. El Accelero estarà disponible en un model Ltd, amb llantes de compost de carboni i un model d'equip amb l'aliatge d'híbrids i llantes de carboni. La versió de 40 mm també vindrà en un model Pro amb llantes allloy.
.
Per obtenir més informació sobre 3T anar a:
 www.3tcycling.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada