26 de març del 2011

Les cames no funcionen

http://connect.garmin.com/activity/75104551
Mentres estava posant la càmara uns companys que passaven per allà han dit estás bé(ells) si ho estic(jo) i és que ajupit al terra apretant el disparador tens un altre perspectiva,jeje."que no estamos tan mal hombre".
Me llevat amb una sensació de fatiga a les cames i això ha fet que no sortís amb la colla que tenia programat una etapa de muntanya passant per Santa Fe del Montseny.He decidit al final fer un tros fins a Santa Fe.
En el trajecte cap a la muntanya he trobat a:
dos companys del G.P.Uci protour que m'han convidat des del Facebook :son una colla que sempre van a tope i molt de gas en les seves sortides.Surten des de Badalona i anaven a Collformic i en veure'ls el meu cap deia d'anar al darrera però les cames han dit que no.

en plena pujada ja he notat que les cames definitivament no anaven però el que no m'esperava era trobar-me de baixada a una part de la colla que havia sortit a les 9 del matí .Potser la gent no entrena o son els compromisos familiar el motiu de  l'abandonament de la sortida.He vist a Andy/Joan/Scorpi i algú més.He fet només un entreno estil Joan Casals pujo i baixo el Port i cap a casa.
Demà descans plogui o no.
83 dies d'entrenament.

1 comentari:

  1. El Scorpî llevaba tres semanas sin salir por accidente de moto y ha abandonado, arriba, en Santa Fe por inflamación del esguince de pie que arratra.
    Rotura de radio de Raul (rueda de pocos radios y descentrada)y compañeros del Lado Rojo, Salva y Esteban han retornado escoltándolo a Cardedeu.
    Brugueroles y Casals compromisos familiares.
    Los demás, como motos, hacia el coll de Ravell.
    Salida de 25 pedalientes (no está mal)
    Que manera de pedalear, que profesionales estos tipos.

    Te he cogido una imagén del Tontódromo para ver si salimos los Jueves a rodar por allí.
    Gracias Pop.
    Mañana, si no llueve, tienes una salida muy guapa a las Estenallas.
    Que no llueva.

    ResponElimina