26 de febrer del 2011

SORTIDA A RITME I SENSE PARADES

Com sempre em quedat a les 9 del matí i estem a Cardedeu esperant uns quants companys amb un de nou es en Marc Plans que li vaig fer una foto l'any passat pujant a Vallter 2000.

Té el valor i sacrifici de sortir amb la burra de carretera ja que ha tingut un accident amb la btt sortint per davant, caient en sec (crec al cos)amb diverses costelles intercostals trencades.El dia que volia venir a participar en L'aventura es L'aventura a les Franqueses del Vallés i s' ho va fer entrenant el circuit.Quinaaaa p.......!
Segons el diagnòstic del doctor li va donar la resposta dient amb cara seriós això es la llei del braç,eiiiiiiiiiiiiiiiiii! si el tiu movent el braç i donant-hi algun copet lleuger diu: ja se' t cura d'aquí a 5 setmanes(temps estipulat pel cas de les costelles).Per en Marc es el que més rabia li fa,jeje.
Dintre del accident li ha tocat les de més abaix(costelles) i amb això no pot moure gaire el coll però pot respira amb normalitat .Cuidat molt company!!!!
He vist al club Ciclista Calderí amb en Marc Rossinyol a l'entrada de Cardedeu, salutacions!!!!!era jo el de la mà.


Com que tenim que passar per Granollers l'altre part del grup estava en la plaça de nom Santi Segú(proposem posar-li el nom a aquesta plaça) en el google no hi figura ningú,jeje.

un company en Scorpi ha personalitzat el seu maillot amb varis dibuixos, doncs el podeu seguir en el seu blog:http://gasalaburra.blogspot.com/2011/02/blog-post.html
de camí a Sant Feliu se'ns ha afegit en Miquel Gonzalez que viu a Bigues i no calia aixecar-se d'hora, oi que si?jeje.

iniciem el port a Sant Feliu amb molta colla que ens anem escampant.
jo al meu ritme amb la bici antiga , xino - xano.



En Francesc Catalan també regulant les forçes per demà que comença la Xallenge de Veterans al passeig Garcia Faria(barcelona)sortida 24 ronda litoral
un cop a dalt agrupament general i cap a Sant Miquel del Fai.

Baixant fins a Tona petita parada per mala colocació de la cadena d'en Manel Lopez perque no podia baixa varies corones.Sort que portava el trinxacadenes i un born que si no.

sempre porta el trinxacadenes ja que en una Luxon va esta caminant kms i kms amb les sabatilles a les mans, xd.

i sol com un mussol al meu ritme.

a dalt agrupament
a pocs metres des del cim hi ha una font , es una parada per carrega de bidons amb una cua inmensa,jaja.

en Marc ens ha ajudat a omplir, gràcies company encara que no anava bé força tant.

també té com jo una giant advanced sl una màquina perfecte,oi?.

i de tornada una noia a Villalba Sasserra


Temps de 4.24.00 hores distància 114 kms velocitat mitja de 25,9 kms/h, pulsacions mitges de 115p, despesa de 1426 k, consum de 2 plàtan, un powergel, 1,5 bidó.
64 dies d'entrenament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada