10 de setembre del 2010

SENSACIONS DE TENIR LA RODA PUNXADA, EM FALTA GAS....

Després de 2 dies sense tocar la bici tenia que fer alguna apretada en forma  de sèries a veure com estaven les cames. La sortida ha estat pujant per Can Collet passant per Dosrius i encarant la collada de Parpers
tenia les sensacions que no anaven les cames no sé si era per el plat de macarrons que m' he pres a l'hora de dinar(de tant en tant keia algun rot que m' ho recordava) o era que he canviat l' inclinació del seient que el tenia una mica elevat de la punta i posar-lo bé en horitzontal.
no podia apretar de valent es com si portés la roda del darrera punxada , almenys he fet algun adelantament aquest company de btt.

i aquest de carretera i poca cosa més.He parat a veure si portava la roda punxada , noooooo ha estat així.
un cop he baixat he donat mitja volta a veure com responia a una sèrie fins a dalt de la Collada però no tenia gasolina per res.

a dalt de tot he tornat a comprovar si era la roda,jeje era jo que avui tenia gens ni mica de gasssss.Espero que per aquest cap de setmana de dos dies de competició estigui a tope.
he apurat el dia i a partir d'ara es l'horari que porto a sobre.
Temps de 2.01.00 hores distància de 54 kms, consum d' un bidó.
153 dies d'entrenament.

2 comentaris:

  1. Jordi no te comas la "olla"!
    Eso me ha pasado muchas veces, y lo que hacia era ir más tranquilo y menos kilometros. Y luego el finde durante las carreras me he encontraba bien. Yo creo que suele ser debido a cansacio acumulado de los entrenos y temporada!
    Tranki ya veras como tendrás gas para el finde!
    Animos!

    ResponElimina
  2. gracias toni, si es lo que toca recuperacions i en la carrera gas a la burra.
    salut i bona diada

    ResponElimina