15 de març del 2010

A PARTIR DEL 16 DE MARÇ TENIM BICI EN EL CIRCUIT DE MONTMELÓ "BICIRCUIT"

Es un dia històric que posin un circuit de bici GP a montmeló en un horari aceptable amb dos dies a la setmana (Dimarts i Dijous de 18.30 h fins a les 22.00 h) preu de 5 euros per un entrenament de tarda, o un abonament mensual més econòmic de 8 entrenaments per 25 euros, també disposa de dutxes, servei mèdic del circuit i del parking del pàdoc on la entrada es farà per l'accés Oest.
També serà present un tècnic de la fedaració per aconsellar en questions d'entrenament a tots els ciclistes federats.

Tots gràcies a un acord de col-laboració entre el Circuit de Catalunya i la Federació Catalana de Ciclisme.
Es un circuit per entrenar-se i pots trobar  ciclistes  amateur com a profesionals.Les grupetes o compis,amics i  enemics tenen un camp de batalla per donar gas a la burra.Es una repetició del que va passar al gran ¡¡¡¡premi de Montmeló !!!!

L'acte d'inaguració serà el dia 16 davant la torre de control a les 18 h, on tindrem la presència de figures del ciclisme com Joaquim Rodriguez, Xavi Florencio i Jaume Hernández. L'entrada es gratuita.
¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡No hi falteu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 comentari:

  1. això si que es una bona iniciativa....llàstima que arribi una mica tard perquè d'aquí dues setmanes ja canvien l'hora i ja hi haurà llum fins a quarts de 9 del vespre......

    ResponElimina