1 de setembre del 2013

LXXVIII Cursa a Sant Coloma de Gramanet categoria veterans

La carrera d'avui ha estat simbòlica  pels veterans.Simbòlica? si per una part per el recorregut. L'any passat estava en 30 v. i avui s'han fet 20v. Una volta de 1,800 metres. El resultat es de 36 quilòmetres. Una miseria. Si a més li sumo que he punxat a la volta 6. Doncs que poca cosa he fet. La replica des de l'organització de perquè de tot plegat ha estat un tema de seguretat viaria ciclista. S'ha partit en dues carreres. Per una part han començat el M.40 fent uns 48 minuts de carrera i després els M.50/60 i femines. 

Almenys he compartit viatge amb el company Francesc Catalan que s'ha enportat un bon pessic. Ha fet 2º en la Meta volant en la volta 10 i ha entrat en 3º lloc en la classificació final.Per davant els Galvesport. Mirco i Medina. 
 El circuit el d' altres anys.Embut només sortí per quan comença la baixada en el primer gir a l'esquerra. Baixada en línea recta i la propera corva en L a l'esquerra on els frens grinyolen per uns i per altres apreten per fer adelantaments i esta davant del pilot. Recta creuant tot el poble on quasi tothom ocupa els dos carrils i al final del tram comença la pujada més dura o elevada del circuit fins a la rotonda. Un altre dir a l'esquerra. Aquest repetxo mal asfaltat. Aquí tothom agafa un respir i es traça un S. No gaire sinuosa. En prou feines perceptible.Tot el pilot que encara la Meta per torna a fer el mateix bucle.
Doncs deia abans en el repetxo noto un xiulet a la roda que dona el resultat de fora de carrera. Ja m'he desentés de la carrera. He agafat les sabatilles amb les mans i camino fins a Meta a l'espera del desenllaç final.
 Arribada a l'esprint amb prou diferencia de Mirco (1º) i deseguida abans de creua la Meta en Medina(2º) que aixeca les mans. Ha rectificat la seva posició i continuat pedalant que darrera d'ell vènia en F.Catalan(3º) i que quasi li guanya la posició. Raro el gest.

2 comentaris:

  1. Ja en van quatre de curses on els veterans es divideixen en dues sortides, 40 per un cantó i 50 amb 60 per l'altra. Es parla de seguretat??? No hi ha algún interés amagat d'algun 50??? Els corredors tindríeu que decidir. Acabareu 30 i 40 per un cantó i 50 amb 60 per l'altre. Al temps.
    Albert

    ResponElimina
  2. Si albert les matematiques estan en l'asignatura dels veterans. Ara bé que aquesta prova es podria fer realitat si es parla en assamblea o en grup de veterans.Salutacions

    ResponElimina