21 de setembre del 2013

La Xavi Tondo x 100 edició 2013

La primera marxa que faig aquest any. La Xavi Tondo en plan globero i ademés he agafat el recorregut curt. No em volia estresà fent la llarga. En aquestes alçades de temporada el cos ja pateix massa.
M'agradat la seva organització i detalls com els regals posat en la bossa / dorsal. Un xaleku collonut i una bossa amb nanses que te treu de qualsevol ensurt. Les coses practiques les valoro molt. Per fer un encàrrec és ideal portar-ho a sobre. 
Ademés porta adins  la propaganda de la zona. Un lloc per fer rutes de pujada fortes i gaudiment de l'entorn.
 Aquí he arrivat aviat. Les cues no eren importants(1000 inscrits) per la gran quantitat de voluntaris. Agraïment a ells per la seva amabilitat i educació. Fins i tot el cafè que he prés en un bar. No hi havien taçes per servir. La cambrera dient: Així m'agrada amb un somriure m'ho prenc.
 Un cop canviat i amb calma he prés la sortida en les últimes posicions. La primera que vaig de tranquil. Això pensava,ja.
 Ni he fet escalfament. Una cosa rara en la meva catergoria i carreres de veterans. Ni crema, jeje.
 El motor estava gripat o baix de pulsacions.
 Amb els grupets que em trobava i que adelantava a sortit una company Moto Gp i jo a roda. En JAVI SAN EMETERIO JIMEMEZ(663). Jope amb el serior.Em diu:  No et cansis ves a roda.:)
Ell feia la llarga.He aguantat fins el desviament curta/llarga. SAlutacions company!!! Almenys te ajudat en uns quants relleus.
En el primer avituallament no he parat perquè encara podia aguantar-me. No portava ni aigua ni aliments.
Un bon surtiment de tota mena de productes.Feia goig. He gaudit de fer aquesta parada , ja que no acostumo fer-ho. Un picà aquí i allà i tot al darrera del mallot. En Javi també ha parat.Vinga anem a busca en Borja. Ha fotut la directa i ni rastre d'ell.
 En aquestes marxes ja se sap com es roda. Tots en un grupet sense donà relleus i en les pujades el "palito " de torn. Un bon entreno i moltes pulsacions elevades.
 Trobada de companys com en Fernando Garcia Lobo. Aquí semblo germà. Deu meu quines pintes.
Altres Salutacions a Santi Sala i Javi Fernandez club C.Olot.
 El company Jose Carlos Medina que aquesta tarde corre a Roda de Ter en la nostra lliga de la Xallenge de Veterans. Es el virtual guanyador. Repeteix el gran any 2012.
 Un cop fet el gran esforç toca un bon esmorzar o dinar. Depent. Només son les 12 h del matí. Passo per la llista. Ok. I escull el que més t'agrada. Carbohidrats o proteïnes. Fruita i postres a dojo i veure aigua o coca cola.
 Tot acompanyat del pà / panets /embutits i similars. . Aquí tinc el plaer que fer-lis un foto als germans Garcia equip Qc System.
 Un altre que no s'ho perd en Amat.
Salutacions companys i l'any que be San torne-m'hi. 

4 comentaris:

  1. encantat de retrobar-te Jordi!!!! Germà!!! jaja pintes de xungos!!!

    ResponElimina
  2. jaja, ben dit lobostrong :) fins un altre

    ResponElimina
  3. Bon dia Jordi, per sortir enrera i trànquil al final et vas treure la carbonilla noo.

    salut!!! ens veiem pedalant

    ResponElimina
  4. Si miquel, es el que té quan vas darrera d'un pro o un company mes jove que jo :)
    Salutacions i a terres de l'aigua

    ResponElimina