27 d’agost del 2013

Campeonato de Ciclismo copa España categoria Master 40

El passat 24 d'agost es va celebra el campeonat Copa España de ciclisme on una representació de catalans hi van esta presents.El dijous monto els bartolos i estris i quedo a la Garriga a que em reculli una flagoneta. Els participans d'aquesta aventura per la peninsula Iberica son en Jordi Castells, Javi Fernandez, Santi Sala i un servidor.
Tot carregat dintre la Renault Transit es posa rumb a Murcia. Després d'unes 5,30 hores s'arriba al hotel escollit i de bon preu. El T3 Arcos de Sant Juan aprop de l'ajuntament d'aquesta ciutat. Només tenim el dormir. A 21 euros la nit i x persona. 

Aquí tinc el plaer d'esta amb altres companys veterans de la Xallenge de Catalunya. Medina, Fede, i Joan.
Com em arribat aviat toca buscar-se la vida per sopa i un lloc que ha estat un exit absolut sense contemplacions ha estat el Bar Navarros. Tan que em fet la ruta hotel - bar = 2 sopars i un dinar. La mala sort es que el cap de setmana estava tancat, jeje
Cuina casolana i el metre murcia ens ha deleitat amb un suggeriment de la casa. Tapas. 
Tot amenitzat per la canço del campeonat.Posat pel Medina. Escolta
Mentres van caient  unos reboltijos,unas cervecitas 0,0 % sin alcohol.
El cambrer ens porta plats super bons on hi ha diferents condiments. El plat estrella de la nit.
Per mi  molt bo i molt dolent per la carrera. El col.lesterol puja i puja.
I ja estic amb l'esmorza amb els companys. Estic a Divendres i tenim que agafa força per la carrera. Primer uns llomguets de pà que ens ha anat a busca la JAMONERA.
Aquesta no es la noia. A pres nota de la comanda la seva socia. Cal dir que em repetit lloc. I sobretot que han assitit tots els companys del Hotel. JA, Ja, ja.
LA JAMONERA
A les 8 del matí amb un carrito de color vermell s'ha desplaçat a fer la compra i preparació dels entrepans.
A les 9.30 h en Narvaez ens ha convocat a tots els Catalans a veure com es el circuit.
La primera rampota després que es pasa un semàfor. El dilema es saber si en competició es posa el plat o platillu.

Fa mal aquesta pujada i s'ha de fer 5 vegades.

Els Galvesport marcant el ritme del entreno.
També hi han els més joves. Sergi Sales, David Pua, i Pere Amado. Els master 30.
He fet dues voltes i ara a fer la inscripció. Crec que ha estat més dur i pitjor l'estada en aquest recinte sense aire condicionat i espera CATASTROFICA.
La taula de fons es per saber quin dorsal tens. Un arbitre per cada categoria.Vale.
Després tinc que fer cua al rètol que hi ha a l'esquerra i que " No andava ni pa Atras ". Calculo uns 30 minuts o més.Una persona que et torna a verificar-te un altre cop el dorsal i número. A i el xip no te'l donen fins demà a la carrera. Tota aquesta gent no tenen problemes de feina. Estant ocupats per quasevol cosa.
Ara toca fer una estada a Hotel Novotel on està en Narvaez per el lliurament dels mallots de Catalunya. Pedro Viana està més feliç que unes PASCUAS, jaja. El veig molt fi.
Després toca dinar. A on? Estic al Bar NAVARROS i el menú. Tot molt econòmic.
No crec que agafi rampes però un empatxo segú que si, jaja.
Per esta fi uns xupitos de EPOCERA últim producte sortit al mercat. Així la gasolina serà fluida.
Tenia que saber com era el Caldu que es serveix en aquest establiment.
Tots aquests plats han estat votats per tots nosaltres. Es el menú ciclista. Aqui hi ha:
Carbohidrats, Proteïnes, i de tots colors. Javi que bueno que esta todo.
I encara queda un forat pels postres. Entre les Natillas de la Abuela i el seu pastís. Buff. Impresionant.
Dia de Carrera. Dissabte. Ara estem tots. Es comença a mastegar el nervis pre-carrera.
Amb això el rendiment serà fabulós. Es la gasolina del futur. 100x100 explosiu. LA EPO-TITO.
No dire qui s'ha pres aquesta ració però els resultats post-cursa han estat òptim.

La carrera pels Master 40 es a les 11.30 hores. Volem veure els Master 50 i de pas els portem una bossa amb bidons per si volen aigua. Fem una volta completa els master40 del recorregut i s'arriba a la sortida amb 15 minuts apunt de dir YAAAAAAA.
Els primers 3 km son neutralitzats. Un cop a dintre del bucle del circuit això ja pita a tope i campi qui pugui per esta allà davant. Una guerra psicològica i de cames. Les apretades son constants. La primera pujada ja es va a Full. Les pulsacions a tope. En Santi i Javi els veig molt ben colocats al cap del pilot.
La segona volta al pas per Fuensanta es va a bufetades i en fila de U. Aquí un servidor ha dit prou i no ha pogut seguir. Estic en un segon grupet.
Les desgracies venen deseguida. En Javi Fernandez punxa les dues rodes. Continua però a la 4 v. el arbitre català damunt d'una moto ha dit. Fora de carrera.
En Santi Sala ha dit:
I despres d' un cadena fora , una caiguda( deferencia del cotxe Andalus a mes de 60kms /h un reventón , hem arribat amb en jordi Riu "xiulant " a meta fora de control. Resultat ( la foto ) i un gran día que podía ser( anava a l'escapada) tot a pendre pel...........a la 4 volta.

En Medina ha defensat els colors i lluitat dintre del pilot. Ha arribat a Meta.Felicitats.
Només cal dir que  fent el circuit entre el falso plà que hi havia a Fuensanta s'anava a 43 km/hora. Dit per un company i verificat pel seu comptequilòmetres.
En Joan Roca també anava darrera nostre i el mateix tema. Fora de carrera.
Comento una anècdota d'un company envers l'altre:
Pregunta: Oye que gasolina lleva esta gente?
Resposta: Una gasolina pero que muy y muy cara.
No hace falta decir nada mas.
La decisió de fotrem fora a la 4volta es degut que estem a 6 minuts del trio d'escapats. La nostra grupeta d'uns 15 s'anava fent relleus i no ha estat possible fer l'última volta.
Una pena, penita me da por los arbitros.


Els herois de la gesta d'avui.
Ara toca fer les maletes i d'aquí ens anem a un restaurant PIZZERIA MAMMA MIA. Més cervesa i pizzes. Dos companys més s'apunten a la taula. Edu Garcia i el seu compi del Club Ciclista Roses.

Amb la panxa plena se surt a mitja tarda rumb a Albacete. A no que ens em equivocat i era Alancant. JAJA. Si és que no voliem torna a Catalunya.
El mal gust de boca de la carrera ens fa dir que això no pot queda així. El proper any més canya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada