20 d’abril del 2013

XVII Memorial Josep M. Pont Veterans 2013

En quatre paraules espresso la cursa d'avui a la Cellera de Ter :
Accidentada, freda, humida, rapida.
Em quedat a fer la travessa amb el cotxe d'en Francesc Catalan, Jo, Crhis Goeere, Jordi Torres. Tot apilonat de bosses,rodes i les bici com no! etc. A les 8 del matí quasi som els primers. Ni han d'altres que corren més en els inscripcions, jeje.
Molts companys veterans ficats en un local de poca cabuda. Tots apretats en una línea recta fins a la taula comandada per Narvaez. Paciència.
A les 9 es dona la sortida de veterans seguits d'els juniors a les 11 a.m.
Uns preparatius ràpids i una decisió de que posar-me. Una baixa temperatura en l'ambient i un vent de cara m'obliga a agafar els manguitos i la camisa tèrmica.
En el punt de sortida tothom porta a sobra " gallina de piel ". L'espera es fa eterna. Un cop en marxa la cosa canvia. Un petit escamot s'escapa fins al principi de les Planes. Tots agrupats. Pujada a les Encies a ritme fort.A la baixada ja veig la guitza amb el meu bidó magnètic. Perdut a no sé on. Hauré de posar-li brides perque no s'escapi.Els Llemenés es vola i en la pujada a les Serres es tensa definitivament on es forma en la baixada perillosa un petit escamot que enfila cap a Meta.Corredors com els millors J.Medina, Adolfo Garcia, J.Codony, Mirco, J.Gazquez, S.Sala, D.Maya, P.Viana. (ordre d'arribada a Cellera de Ter)
Per darrera un grup perseguidor que no arriba a fer contacte pel nivell que hi ha al davant.Ara em trobo amb una caiguda d'en Francesc Catalan que cau a terra tot demanant un relleu.Es toca amb el que té al seu costat i pamm(rascades al genoll i colze). Abans en la baixada a les Serres Mengual se li trenca un cargol de la potència i perd la direcció(rascades al genoll). Cau darrera d'ell en Crhistian Goeere(un fort cop al nas i boca) i un altre company pitjor(cara ensangonada). Desitjo que no hagi estat greu i ànims per ells. " esto es de lokos ".
Amb el segon grup es tiva però no a relleus.Fem Brunyola on en els repetxos hi ha algun intent d'escapada.S'anula.Baixada i agrupats a Anglès. S'espera tothom al sprint. Uns es tapen i d'altres queden tancats. No m'arrisco.
Gràcies a Jose Luis Guerrero per deixar-me el seu bidó i fer un glop de líquid. Al final sé a on està el límit? Tenia la boca seca però he aguantat com un campió, jeje.
La bici d'en Mengual. Comenta que ha escoltat un crek d'un cargol d'alumini part inferior esquerra(no hi és).
I a consegüència d'això pam. Més val un cargol d'acer o de titani. Quin perill que et passi això nen.El cotxe d'els arbitres han fet una maniobra amb l'obertura de les portes(sortida d'els master 50 al port les Serres) i l'efecte d'acordió.Frenada pel darrera i crash.
Avituallament amb ganes després de la ressaca d'avui. I poc cosa més perquè l'urgència de fotre el camp amb els companys ferits i a l'espera de les cures definitives per a ells exigeixen una ràpida fugida.

La classificació cedida per Oscar Gomez


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada