19 d’abril del 2013

Un grup ecologista contra la Lieja-Bastoña-Lieja

Els 30 primers de l'edició 2012 van ser els corredors M. Iglinskyi, Nibali, Gasparotto, Voeckler, D. Martin, Mollema, S. Sánchez, Scarponi, Hesjedal, J. Vanendert, Nocentini, Rolland, Moreno, Kiserlovski, J. Rodríguez, Ph. Gilbert, Rui Costa, J. Simon, Gerrans, Nordhaug, Vichot, Hoogerland, F. Schleck, Freire, Kroon, Santambrogio, Monfort, Devenyns, Henao, Serry.
El perquè d'aquesta acció està en que els grups ecologistes(explica un responsable d'una de les onze associacions valones federades en Coalició natural) han posat una denúncia a diversos ciclistes que van llançar ampolles i escombraries a la carretera durant l' edició 2012, i que infringeix una llei valona ja que afecta negativament el medi ambient o la salut humana.
La policia judicial belga s'ha presentat als hotels dels equips i els corredors i han advertit als directors esportius. Els inspectors van arribar a l'hotel, van demanar telèfons i adreces d'alguns corredors i ens van indicar que la denúncia podria portar a una prohibició de sortir el diumenge ", diu un director d'equip d'un equip estranger que vol mantenir l'anonimat.
Els DENUNCIATS són una vintena de corredors que són objecte de la denúncia ". Els demandants es van basar en les imatges de televisió i vídeos.
Si ens remetem als primers classificats es dedueixen dels que poden ser els agraciats.
ALE...... A PENDRA EXEMPLE.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada