30 d’abril de 2013

L'operació Port ja té resolució judicial

La RESOLUCIÓ de l'operació port ha finalitzat com que:
Eufemiano Fuentes ha estat condemnat amb un any i Ignacio Labarta a quatre mesos de presó (la legislació fa que no entri a la cel.la sinó es de dos anys), per un delicte contra la salut pública. mentre que la resta: Yolanda Fuentes, Vicente Belda i Manolo Saiz han quedat absolts.
La jutge no ha accedit el lliurament de les bosses de sang i plasma que tenia el metge Eufemiano Fuentes i Jesus Merino a les autoritats de: (RFEC), (UCI), (CONI), (AMA). En total son 211 bosses que corresponen a 35 esportistes. Quan sigui la sentencia en ferm es destruirà les proves excepte les que tenia J.Merino (extà exempt de sentencia, pateix alzeimer) fins que es resolgui la seva participació en la trama bé perquè recobri la salut o per prescripcions dels fets. Quines son? ni idea. Perquè la jutge no vol tornar les bosses a les autoritats esportives ? .La constitució diu que podria vulnenar els drets fonamentals dels esportistes.

S'olora un tuf de m. en quan a la sentència dicta que a Fuentes té una inhabilitació per a l'exercici de la medicina esportiva de quatre anys(plà B) que per cert no afecta a la seva feina ubicada en el seu centre mèdic de Canàries(plà A). Com a metge de família cobrarà el seu jornal. On guanya els diners és en el pla B. Crec que si vol podrà estar en l'economia submergida des de la distància amb els seus contactes d'aquí i d'allà. 
La sentència per ser severa és quan els toquen els euros. Segur que té una provisió de comptes a l'estranger. Aqui és on se li faria molt de mal a tots aquests senyors. Tant els absolts com als imputats. Investiga els seus comptes(plà B) i si té doncs que pagui. Perquè un judici contra la salut publica poca cosa sortiria a la llum. Un veredicte de pena.
El plà A paga els seus impostos i el plà B no.
No s'ha volgut investigar més a fons. Només amb estirar el fil amb el material trobat com: ordinadors, llapis de memòria, i telèfons de Fuentes, Labarta, Leon, Merino, Sainz. A no. Ara se'ls torna als seus propietaris. Un desgavell com una casa. S'acaba per la teulada i el rera fons son els pilars de la trama O.P. El que aguanta la casa son els esportistes que paguen per tenir més rendiment esportiu.També se'ls hauria d'investigar i que paguin.
Em quedo amb unes declaracions de Jesus Manzano que diu " Esta es la imagen que damos al resto de países. En este país el mejor castigo sería no organizar los juegos. En vez de dar ejemplo y hacer los deberes, se hace lo contrario".

Totalment d'acord.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada