7 d’abril del 2013

Las Carreres en Cella i Monzón en la copa Aragón 2013

Un cap de setmana on es bareja la cara i la creu d'aquest esport.He passat dos dies al:
 Entre la flaire dels pernils al costat del bar i la ment posada en no menja gaire ha estat un sacrifici mental. Un cop a casa ja he agafat el sobrepés ideal.
Mentres els companys de la grupeta han estat en Lluis Andrei i Enric Hernandez.
En total em fet dos esmorzar i dos sopars.
El dissabte em pres camí des de Alfajarin en direcció a Cella.Un canvi brus de temps ens ofereix el trajecte.Sol i molt de vent al inici.A mig camí:
 A dintre del cotxe s'esta de conya però a les afores.
 Deu ni do.
 El vent era colossal.
 Com la Milan San Remo.
 I això que no haviem arribat a Cella.
Per davant el companys i jo penso en i dir-vos. Mitja volta Lluis/Enric.
De sobte s'ha esvaït la pluja i la neu.Amb alguna clariana.Al vent era brutal.Fem un reconeixement del recorregut Gea de Albarracin i l'arribada.
 Al lloc de la sortida neutralitzada.
Al lloc on he menjat un sandwich.Faltava una hora per la carrera que comença a les 4 tarda.
Feia cosa sortir del cotxe.En Pedro Viana i Manuel Cabello s'ho mira cap al cel.Aquí hi havia l'avantatge que el circuit era de 80 km. Un primer pas per Cella i Cella en el km.30 i després pujada i espectacle al Gea de Albarracín i rodalies.Tot preciós entre arbres de pi, neu , i vent.
Trobada amb René el "alma de l'organització de la Xallenge Aragon " Ha estat implicat en quasi tot i un company més en el muntatge del espectacle que tindrà lloc el dia 4 i 5 de Maig. 
A punt per la sortida des de l'ajuntament.Enric,Viana,Cabello,jo i lluis fent la foto.
Alguns corredors on s'acosta la meta en l'última pujada.
La carrera:
Només sortí i trec el cap en les afores del poble i ja estic tallat del pilot. S'anuncia 37 corredors aprox. Error colossal.La falta de la crema escalfadora i no haber escalfat gens hi sumen més. La creu de tot plegat. El fort vent de cara en una recta qualsevol miro el garmin i vaig a 14 km/h amb el platillu posat. En vent lateral poso el colze al costat de l'amic " vent" per recolzar-me.Estic en diagonal i no m'aixeco del seient que sinó estic en la cuneta i fora de carretera.Es trenca en petit grups. Em quedo amb 4 corredors (Enric,Cabello,jo, un d'aragó) i faig una volta per Cella només son 30 km. Una pena. Els següents 50 km que han continuat hi ha per donar-lis una copa a tots ells. Èpic i dantesc la gesta d'aquests ciclistes.Per Gea de Albarracín els hi haigut neu granulada. Tot a una temperatura baixa d'un grau o menys.
El guanyador moral i que ha acabat la carrera en Lluis Andreu.
 No poc respirar. Tot tremolós.
 Un punt d'honor per ell.
Encara ens queda el trajecte de tornada a Alfajarin.Toca dormir i Diumenge cap a Monzón.
Els primers catalans que esperen als àrbitres. Son les 9 tocades i es corre a les 10 h.Molts companys catalans.Aixó sembla una carrera de Master i
Veterans de Catalunya. Error arbitral i tarjeta groga.Mentres uns fan espera altres ho fan als W.C. en la "escuela de Calor ".
 Ja estem aquí a punt i ben escalfat com deu mana. Una bona untada a les cames.
Foto feta per la fotografa del poble.
La carrera:
Ens fan fer espera fins a les 10.15 h. No. Ara 10 minuts més.Falta les motos de la guardia Civil.S'anuncia 140 corredors.Els m.50 sorten al km.12 i els m.60 a la primera volta.Son 3 voltes d'uns 33 km.D'inici i en pujada es tensa el pilot.La primera volta es manté igual.En la segona volta s'escapa Jonathan rubio i d'altres companys i fan 40 km d'escapada.S'uneix un grup de tres més.total de 10 corredors que es disputa el final.Per ordre d'arribada a meta Madrigal, Ivern, Lozano, Pintado, Garcia, Molina, Sanchez, Abad, Matute, J.Rubio, Olmedillas. La resta del pilot a 50 segons. Carrera maca en repetxos. Dur i a bon ritme em fet un bon entreno.Arribo amb el pilot.es la cara d'avui.
 Begudes amb cervesa i Gatorade.
Jose Madrigal el guanyador Absolut de totes les categories.felicitats.
En Lluis i Enric també han entrat amb mi. Un bon dia.Com també per els companys Santi Alentorn, Cuervo, Manuel Gallardo, i els xocolat Alberto Gallardo i Marc Sabate.
Video interesant per ell. Es el comodí de l'equip fa de tot, jeje. Un super classe.
Les Classificacions:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada