10 de març del 2013

VI Trofeo Ciclismo master Óscar Llanos 2013

Amb una colla d'amics em corregut avui la 1 carrera master d'Aragó feta a Zaragoza. Em fet nit a l'hostal Alaman. Hi havia una mica de preocupació per com seria aquest lloc. Els convidats han estat en Oscar Gomez, Marc Cantenys,Lluis Andreu, Enric Hernandez i jo.
Una nit té un preu de 25 euros.Llit individual. Servei correcte.Lloc la puebla de Alfinden.A cinc minuts de la carrera.
He estat el primer en posa el peu i la bici.Encara que m'ha costat trobar-ho inclós l'aparcament.De fet estava al costat però una senyal de prohibit el pas m' impedia entra el cotxe. A sota hi havia un rètol  petit que posava excepte hostal., jeje.
Una passeig, el sopa i a dormir els afers de la nit.L'endemà servei exclusiu a les 7.45 h. Pa torrat amb mantega i mermelada, uns xurrus, cafè doble i amb llet i uns sucs de taronga els àpats.
 Trobada al parking. Es carrega els trastos i comença l'aventura.
Una taula d'inscripcions on es classifica els dorsals: elits color blau, master30 color verd, master40 color taronga,master 50 color lila. Aquest números son fixes per la Xallenge d'Aragó.
La  carrera a les 10.30 h. A peu de sortida una colla de Biketraining, jose/jonathan/Raul, amb Toni tirado.
Sortida neutralitzada fins a les afores del poble.Amb el perfil al cap calia estar atent als primer km.La primera arrancada d'uns ciclistes i Lluis Andreu al darrera d'ells.Els primers 10 km no bufa el vent.Després hi ha un canvi i ens afecta molt. Es fa cuneta i tothom lluita per la seva posició.El pilot trencat en dos blocs.Jo estic al segon i la mala posició a cua em deixa tirat. Lluito per no tallar-me.Aprop meu en Toni.Ell ho aconsegueix i entra.La línea vermella entre  l'asfalt i el camp de terra que està a la dreta es l'objectiu a no perdre.L'arbre ciclista expulsa com la fruita madura a quatre corredors.Em posem d'acord a fer relleus per enganxa el pilot. No podem agafar el rebufo del cotxes d'assitència i d'arbits.Cla que no som professionals, oi?
Faig tot el possible però la distància puja.Dos corredors s'agafen al carro dels rebufos i engaxa el pilot. Jo i el company dorsal número 214 en blanc.Ens agafa un pilot pel darrera i fem grupeta.Aquí ningú tira.En Marc està dintre.Pregunto pel Lluis. S'ha perdut mentres menjava una barreta i pel "despiste" no troba el recorregut.Ataca en Marc i se'n va amb dos més. Així uns 30 km. Els agafem.Raro perquè no estem organitzats. Tothom al seu aire. S'arriba a meta i els ciclistes ens posem fer un sprint però hi ha una caiguda greu.Guardia civil i organitzadors ens avisa que afluixem. Una cara coneguda al terra.En Jose Benitez bike training.Tapat amb una manta.Ha estat provocat quant el company que anava per davant d'en Jose se li aixecat la roda del darrera fins al punt que li ha tocat a la cara. Em revisat el seu cas i la bici i no hi ha cap rascada. Tot l'impacte de front. Uf.Ell diu que està bé.Els amics aprop d'ell. Direcció al Hospital.Espero i desitjo que així sigui.
Toni i Oscar han entrat al pilot.Enrampats.

 Enric molt bé ha rascat copa.Felicititats.
 Tot i corre ahir a Huesca en Oscar ha lluitat de valent.Felicitats
 Lluis una pena.La seguent millor.
Marc i Toni s'han deixat la pell. Desidratats amb la suor enganxada a la cara..
Raul Lopez
Les classificacions aquí

3 comentaris:

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina